Drømmen om et nytt bad

 Vi er alltid klare til å gjøre en ekstra innsats når det gjelder ditt bad

Med mange års erfaring vet vi at prosessen fra idé til ferdigstilt bad kan virke overveldende. Vi veileder deg trygt gjennom hele prosessen

Nytt bad, ny hverdagsoase

Badet er så mye mer enn bare en vask, en dusj og et toalett. Det er her dagen starter, her man våkner og ser seg selv i speilet og gjør seg klar for hverdagens plikter. Baderommet skal reflektere deg og dine behov, og det skal gjenspeile din stil. Det skal omfavne deg og du skal virkelig bli avslappet når du går inn på badet.

I likhet med kjøkkenet og garderoben, et baderommet et kjernerom i hjemmet. Du bruker det hver dag – og gjerne flere ganger om dagen. Ofte skal det til og med dekke flere funksjoner. Det det være et privat tilfluktssted, hvor du kan trekke deg tilbake og for en gangs skyld nyte ditt eget selskap, men for mange familier er det også et fellesrom. Et sted hvor det skal være plass til lek, barn, og badedyr overalt. 

Spør deg selv hva slags behov badet må dekke. Trenger du rikelig med oppbevaringsplass til sminkeartikler og hårprodukter? Er det et familierom så vel som et privat rom? Eller er det et rom hvor det viktigst av alt skal være rom for tanker, avslapping og kanskje til og med litt spa-atmosfære? 

Hos Designa lytter, lærer og veileder vi deg slik at baderomsdrømmen din kan gå i oppfyllelse. 

La oss ta en snakk om ditt nye bad
Nytt bad, ny hverdagsoase
Nytt bad, ny hverdagsoase
Book et møte

Avgjørelsen om å unne seg selv et nytt kjøkken eller bad er forholdsvis lett. Hos Designa gjør vi vårt beste for at også neste skritt i kjøpsprosessen blir enkel og morsom. Gjør dine kjøkkendrømmer om til virkelighet! 

Book ditt møte her
Grafik af kaffebønder
Kaffe

Baderomsinnredning i ulike former, farger og uttrykk

Hos Designa får du et nytt bad, der estetikk og funksjon forenes. Det ene trenger ikke utelukke det andre. Badet skal være en oase for avslapning, og stilen skal reflektere din personlige stil. Hva slags stil dette er og hva som passer i ditt hjem er helt opp til deg. 

Er du en ekte romantiker som finner ro og hverdagsglede i et klassisk baderom  med vakre, profilerte fronter og elegante håndtak? 

Det kan også være at du foretrekker et moderne og minimalistisk design uten for mye «støy» og elementer, men i stedet med høyglansdører og integrerte eller diskrete håndtak. 

Vår Silk-kolleksjon er en hyllest til det enkle og eksklusive nordiske designet. Her får du silkemyke fronter i flere farger, som sørger for en avslappende og behagelig atmosfære som både kan ses og oppleves. 

Du trenger heldigvis ikke å la deg begrense av A4-valg. Hos Designa har vi BRICKS-kolleksjonen vår, der eneste begrensning er din egen fantasi. Her kan du designe dine nye baderomsmøbler i akkurat den formen og med de skap og skuffer du ønsker. 

Uansett hvor godt beskrevet baderomsmøblene våre er skrevet her, vil de aldri stå opp til virkeligheten. Derfor er du alltid velkommen til å besøke din nærmeste Designa butikk. Her kan du virkelig få et inntrykk av hva vi mener når vi sier "silkemyke overflater", følelsen av linoleum mot treverk i naturlig eik og mye, mye mer. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Baderomsinnredning i ulike former, farger og uttrykk
Baderomsinnredning i ulike former, farger og uttrykk

Inspirasjon til ditt nye bad

Hva liker du? Det er setter utgangspunktet for hvordan du lar deg inspirere til innredningen av ditt nye bad. Et godt råd er å tenke på boligen din som en helhet. Det betyr at det kan lønne seg å lage en rød tråd på tvers av innredningen, både på både kjøkkenet, i garderoben, i stua og på badet. 

Bor du for eksempel i et nybygg og har et kjøkken som inviterer naturen inn, gjennom organiske materialer som tre og jordfarger, prøv å ta de samme stilmessige betraktningene når du velger materialer og uttrykk til baderommet. På den måten blir det en naturlig del av boligen som helhet, og hjemmet kommer ikke til å fremstå som et stilistisk avsporingseventyr.    

Inspirasjon til ditt nye bad
Inspirasjon til ditt nye bad
Modern by Designa

Den rette baderomsinnredningen

En ting er estetikk og uttrykk når du ønsker deg et nytt bad, men den praktiske innredningen, organiseringen og dimensjonen kommer i tillegg. For det er nettopp her hverdagsgleden og brukervennligheten skal være på topp. Spenningen over det nye baderommet ditt forsvinner gradvis dersom du må planlegge oppbevaringen for å få plass til tannbørster, håndklær og hverdagsting, og det er synd. Drømmebadet ditt må kunne romme alt. 

Tenk på en typisk hverdag hjemme, fra du står opp om morgenen til du legger deg om kvelden. Hvordan er trafikken til og fra badet? Og hvordan bruker du baderommet? Trenger du en sminkestasjon? Skal det være rom for et aktivt og kaotisk barneliv? Så snart du har vurdert dine daglige behov, står vi klare til å hjelpe deg med å finne den baderomsinnredningen som passer best for deg.

Den rette baderomsinnredningen
Den rette baderomsinnredningen

En servant er ikke bare en servant

På samme måte er ikke et dusjhode bare et dusjhode. Nei, når det kommer til standardelementene på badet, har mange en tendens til å tro at de ikke bryr seg, men det er inntil de får presentert de mange alternativene og uttrykkene som finnes på markedet. For når du tenker på det, ville det kanskje gjort en forskjell om du vurderte en dobbel vask i stedet for en enkel vask – eller kanskje til og med to separate vasker? 

Du vil snart erfare at det faktisk finnes en perfekt vask, med det riktige blandebatteriet, i den riktige fargen, som gir det uttrykket du er ute etter på badet. Om den er i messing, stål, hvitt eller sortlakkert metall, avhenger ene og alene av deg og din stil.  

Hos Designa kan du finne masse inspirasjon til hvordan du setter sammen ditt drømmebad, med det rette tilbehøret.  

En håndvask er ikke bare en håndvask
En håndvask er ikke bare en håndvask

Hva koster et nytt bad?

Ja, det er et godt spørsmål som det er vanskelig å svare på. Det avhenger av mange ting. Hvor stort er baderommet? Hvilke ønsker har du i forhold til blandebatteri og vask? Kan du hente selv og montere? 

Gå på oppdagelsesferd i baderomssortimentet vårt. Her finner du priseksempler på kolleksjonene ModernColorClassicSilk og Nature.  

Du er alltid velkommen til å booke et møte, hvor vi sammen kan få en oversikt over hva du drømmer om, dine hverdagsbehov og priseksempler på det.  

 
Book et møte
Hva koster et nytt bad?
Hva koster et nytt bad?

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her
Book et møte med en konsulent
Book et møte

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på baderom på nettet. Noe annet er å oppleve et baderom i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt baderom er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre konsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og drømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.
 • Prisen for å montere et baderom er individuell og avhenger av størrelsen på badet og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av baderom.
   
  Hos Designa gir vi alltid en fast pris for montering, slik at ingen overraskelser oppstår.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at baderom er tatt i bruk.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye baderom ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på badet. Våre konsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine drømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.