Lamelkøkken fra Designa med BORA Pure emfang

Ren kjøkkenglede
uten hettelyd

Fra oss til deg!

Bestill ditt nye kjøkken i mai og juni, så gir vi deg en BORA Pure benkeventilator som en ekstra gave. 

Førsteklasses matlagingsglede

I hele mai og juni sørger vi for den ultimate matglede sammen med BORA når du bestiller nytt kjøkken for minimum kr. 130.000 (ekskl. benkeplater og hvitevarer).

Få et nytt BORA Pure benkeventilator til ditt nye kjøkken. En ekte designklassiker som er så diskret at du nesten ikke ser eller hører den.

Veiledning utsalgspris kr. 45.000,-

Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud.

Bestill et gratis designmøte
grafik af græs
Bestil nyt køkken i maj og få en Bora Pure med i købet

"Jeg gleder meg til å velge kjøkkenvifte" 

- Er det ikke mange som sier når de sitter og tegner drømmekjøkkenet sitt. 

BORA Pure - et diskret designmesterstykke!

BORA Pure benkeventilator er ikke bare en kjøkkenvifte. Det er en ekte designklassiker som passer perfekt inn i ditt kjøkkendesign - uansett hvilket kjøkkenuttrykk du foretrekker.

Med sitt enkle og stilige design er BORA Pure et diskret, men visuelt statement i ditt kjøkken som samtidig sørger for ren luft. 

grafik af græs
BORA Pure – et diskret design masterpiece!

Tip-top funktionalitet

BORA Pure er ikke bare pen å se på, den har også svært god funksjonalitet,  da effekten reguleres automatisk slik at du kan fokusere helt og holdent på å tilberede deilige måltider.

Bestill et designmøte
Tip-top funktionalitet
1.
Matlagingsglede i frisk luft
BORA ventilatoren arbeider effektivt med å fjerne lukt- og fettpartikler fra dine gryter og panner. På den måten blir ikke matos hengende igjen i kjøkkenet og plager deg og dine gjester.
2.
Enkel rengjøring
BORA ventilatorens utskiftbare deler er enkle å ta ut gjennom den brede og lett tilgjengelige innstrømningsåpningen. Og det beste av alt er at delene tåler vask i oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enda enklere for deg.
3.
Energibesparende
Tradisjonelle ventilatorer har ofte et høyt energiforbruk, men med en relativt liten effekt. Dette gjelder ikke BORA ventilatoren, som har 100% renseeffekt i hodehøyde. Det betyr at BORA-ventilatoren effektivt trekker lukt og damp direkte fra kilden, noe som resulterer i en mer effektiv og energieffektiv løsning. Så du kan nyte matlagingen på kjøkkenet ditt uten å bekymre deg for energiforbruk eller ineffektivitet.
4.
Massevis av tilberedningsplass
BORA ventilatorens sentrale betjening og optimale plassering av kokeplatene gir deg muligheten til å tilberede mat i opptil fire gryter på 24 cm samtidig. Dette lar deg maksimere din matlagingskapasitet uten å bekymre deg for plassmangel eller bryet med å flytte rundt på gryter og panner.
5.
Støysvakt design
BORA Pure er ikke bare et visuelt imponerende element på kjøkkenet ditt. Det er også bemerkelsesverdig støysvakt. Dette skyldes optimal luftstrømning og bruk av en ekstremt støysvak motor. Du vil nesten ikke legge merke til at ventilatoren er på. Lydnivået er så lavt at du kan ha en uforstyrret samtale på kjøkkenet.
BORA Pure omfang

Detaljer 

Tilbudet gjelder frem til 30. juni 2023, hvis du bestiller nytt kjøkken for minimum 130.000,- ekskl. benkplater og hvitevarer, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Hvis du ønsker en annen type BORA ventilator, selges denne også til en god pris. 

Levering senest 30.11.2023.

Gjelder så lenge lageret rekker.

Få mer informasjon i din nærmeste Designa butikk. 

grafik af lameller
Designa køkken - med BORA omfang

Finn din lokale Designa butikk

Hvorfor ikke ta en titt på våre flotte kolleksjoner ved å besøke din nærmeste Designa butikk? Vi har store og inspirerende showrooms der du kan oppleve materialene, fargene og de mange funksjonene i virkeligheten. Dette er den beste måten å få en følelse av hva som vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. 

Finn din nærmeste Designa butikk nå og la oss hjelpe deg med å skape det kjøkkenet du alltid har drømt om... med et BORA Pure benkeventilatoren. 

Vi ser frem til å se deg! 

Find din nærmeste Designa butik
Finn din lokale Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk

Gode og varme anbefalinger

Stjernestøv og varme anbefalinger 

En god og trygg kjøpsopplevelse er ikke en selvfølge når du velger kjøkkenleverandør ... men det er det hos Designa Kjøkken. 

Vi skiller oss ut fra de andre konkurrerende kjøkkenbutikker når det gjelder antall stjerner på vurderinger og har fått varme anbefalinger. Det gjør oss stolte.

Finn din nærmeste Designa butikk
silke
Glade DESIGNA køkkenejere