Finn din nærmeste DESIGNA kjøkken butikk

Finn din nærmeste Designa Kjøkken butikk

Beslutningen om å unne seg et nytt kjøkken eller bad er ganske lett. Hos Designa gjør vi vårt beste for at også det neste skrittet i prosessen om å realisere kjøkkendrømmen blir lett og morsom.  

Finn din nærmeste DESIGNA-butikk

Et DESIGNA-kjøkken ser kanskje lekkert ut på nettet, men vi kan nesten garantere at kjøkkenløsningene våre er enda finere i virkeligheten. Uansett hvor i landet du bor, har du en DESIGNA-butikk i nærheten av deg. Våre butikker er spredt over hele landet. Dersom din DESIGNA-butikk ikke ligger i gå-avstand fra deg, er sjansen stor for at den kun ligger en kjøre- eller sykkeltur unna.

 

Din og vår kjøkkendrøm

Sving innom oss og gå på oppdagelsesferd i vårt lokale DESIGNA-univers. Stein. Stål. Linoleum. Treverk. Keramikk. Oppdag og utforsk de ulike materialene og se med egne øyne hvordan form, funksjon og stil kan kombineres, slik at det passer dine hverdagsbehov og kjøkkendrømmer.  

Våre kjøkkenforhandlere står klare til å veilede og guide deg gjennom de mange, ulike mulighetene vi tilbyr. I tillegg til å lytte, stiller de mange spørsmål. Dette gjør de for å få en bedre forståelse av deg og dine kjøkkenbehov. Innsikt i hverdags- og familielivet setter utgangspunktet for hvordan dere kan skape det rette kjøkkenmiljøet og den rette atmosfæren som støtter under både behovet og matlagingsgleden i nettopp deres hjem.  

Kontakt en rådgiver i området ditt

Finn din nærmeste Proff- og prosjektrådgiver her.

Kontakt Designa Proff
Kontakt en rådgiver i området ditt
Kontakt en rådgiver i området ditt