Designa kjøkken butikk

Start og avlsutt reisen til drømmekjøkkenet med Designa Kjøkken i Bergen 

Hos Designa Kjøkken i Bergen finner du mer enn bare en kjøkkenforhandler, vi har stilfulle og praktiske løsninger for kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og mer. Vi er derfor mer enn bare en “kjøkkenbutikk”, vi tar hånd om hele hjemmet ditt. I butikken vår kan du finne inspirasjon og ideer til både store og små plasser med praktiske løsninger. Vi har ulike kolleskjoner med et stort utvalg av farger, materialer og stiler som du kan velge mellom for å skape drømmekjøkkenet ditt. Om det er et åpent og luftig kjøkken i naturlig eik, et stort og herskapelig hvitt kjøkken, eller et moderne og unikt grønt kjøkken, så har vi det du leter etter. Det er rett og slett bare fantasien som setter grenser!  

Kom innom butikken vår i Bergen og dra på en oppdagelsesferd for å få inspirasjon og finne kreative løsninger til hjemmet ditt. Våre dyktige kjøkkenkonsulenter designer kjøkkener hver dag, og har derfor lang erfaring med mange gode ideer og inspill for å hjelpe deg å komme nærmere drømmekjøkkenet eller annen løsning du er ute etter. I butikken vår kan du se nærmere på løsningene våre, prøve ut funksjoner, kjenne på materialer og oppdage kreative muligheter.  

Våre kjøkkenkonsulenter er opptatte av å gi deg den beste handleopplevelsen fra start til slutt og brenner for å skape stilfulle og kreative løsninger. Vi ser frem til å ta deg i mot i butikken vår og hjelpe deg med å komme nærmere drømmekjøkkenet, drømmebadet eller annen løsning du trenger til hjemmet ditt. Velkommen til Designa Kjøkken i Bergen! 

Book et møte
Nordåsdalen 25
5235 Rådal
Åpningstider
10:00–16:00
10:00–16:00
10:00–16:00
10:00–19:00
10:00–16:00
10:00–15:00
Stengt
Følg

Synnøve Frotjold
Daglig leder
Eva Zachariassen
Prosjektleder - tilvalg
Ove-Andre Aasheim
Lager- og serviceansvarlig
Jan Remi Angelskår
Prosjektleder - salg
Jeanette Skjærdal
Kjøkkenkonsulent
Øyvind Pedersen
Prosjektleder - drift
Linda Kvamme
Kjøkkenkonsulent