Gjør kjøkkendrømmen din til virkelighet med Designa Kjøkken i Hamar

Vi gjør vårt ytterste for å realisere kjøkkendrømmen din. Drømmer du om et kjøkken med en herskapelig og landlig atmosfære? rene linjer og tidløst design? eller kanskje du vil ha noe helt unikt som du kan sette ditt personlige preg på? Da har du kommet til rett sted. Vi hos Designa Hamar er lidenskapelige når det kommer til å hjelpe våre kunder med å finne den beste kjøkkenløsningen og sammen vil vi designe drømmekjøkkenet ditt. Vi har kolleksjoner med et bredt utvalg av kjøkkenfronter, design, farger og materialer, samtidig som vi har erfaringen, motivasjonen og kreativiteten til å designe drømmekjøkkenet ditt. 

Sving innom butikken vår i Hamar for en oppdagelsesferd i vårt showroom. Her kan du finne inspirasjon, kjenne på materialer, prøve ut funskjoner, og se med egne øyne hvordan form og stil kan kombineres for det perfekte kjøkkenet. Vi stopper ikke ved drømmekjøkkenet, vi kan også hjelpe deg med bad, garderobe, vaskerom og andre tilbehør til hjemmet ditt. Vi er mer enn bare en “kjøkkenbutikk” og i butikken vår kan du derfor finne inspirasjon og løsninger til hele huset. Besøk oss for å få gode ideer og inspill fra våre dyktige kjøkkenkonsulenter på hvordan du kan utnytte trange plasser på best mulig måte, få frem den riktige stilen og stemningen, og danne rammen for det gode hverdagsliv. 

Våre kjøkkenkonsulenter er opptatte av å sørge for at du får en god handleopplevelse fra start til slutt. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til butikken vår og hjelpe deg med å skape drømmekjøkkenet ditt! 

Book et møte
Ottestadgutua 32
2312 Ottestad
Åpningstider
10:00–16:30
10:00–16:30
10:00–16:30
10:00–16:30
10:00–16:30
12:00–16:00
Stengt
Følg

Sjur Stikholmen
Kjøkkenkonsulent
Rune Hansen
Kjøkkenkonsulent