Veien til drømmekjøkkenet med Designa Kjøkken i Skøyen 

Hos Designa Kjøkken Skøyen realiserer vi drømmekjøkkener! Om du allerede har en soleklar visjon om hvordan drømmekjøkkenet skal se ut eller om du trenger mer inspirasjon og ideer, så har du kommet til rett sted. Vi hos Designa Skøyen gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med å få det perfekte kjøkkenet. Våre kolleskjoner spenner over et stort utvalg av kjøkkenfronter, stiler, farger og materialer. Noe som gjør det enkelt for deg å finne akkurat den stilen og løsningen du er ute etter. Om det er minimalistisk og tidløst, tradisjonelt og romantisk eller fargerikt og iøynefallende, så finner du det hos Designa Skøyen.  

Det er ikke alltid lett å bestemme seg for hvilken løsning og stil man skal gå for. Kjøkkenet er vanligvis huset samlingspunkt, det er hjertet av hjemmet, det er der alle samles etter en travel dag for å nyte en god middag sammen. Derfor er det vigtig for oss at vi kan skape den riktige løsningen som passer deg og din din families hverdag. Våre dyktige kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg med ideer, inspill og kreative løsninger.  

Kom innom butikken vår i Skøyen og bli inspirert av de ulike løsningene i vårt showroom. Her kan du oppleve kjøkkenløsningene på en helt annen måte ved å kjenne på materialene og teste funskjonene. Vi kan også mer enn bare kjøkken, vi har løsninger for hele hjemmet ditt. Vi kan hjelpe deg med praktiske løsninger for kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og mer. Hos Designa tar vi hånd om hele hele hjemmet ditt! 

Vi ønsker deg velkommen til butikken vår og ser allerede frem til å hjelpe deg med å designe stilfulle løsninger til hjemmet ditt.  
 

Åpningstider i påsken

Vi har endrede åpningstider i påsken, slik at vi fra mandag 3. april tom mandag 10. april holder stengt.

Book et møte
Drammensveien 145
0277 Oslo
Åpningstider
10:00–18:00
10:00–18:00
10:00–18:00
10:00–19:00
10:00–16:00
10:00–15:00
Stengt
Følg

Lisbeth Thomsen
Daglig leder
Mette Lie Andersen
Butikksjef
Bernhard Thon Våge
Interiørkonsulent