Designa Kjøkken Skøyen 

Vi hos Designa Skøyen gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med å få det perfekte kjøkkenet. Våre kolleskjoner spenner over et stort utvalg av kjøkkenfronter, stiler, farger og materialer. Om det er minimalistisk og tidløst, tradisjonelt og romantisk eller fargerikt og iøynefallende, så finner du det hos Designa Skøyen.  

Det er ikke alltid lett å bestemme seg for hvilken løsning og stil man skal gå for. Kjøkkenet er vanligvis huset samlingspunkt, det er hjertet av hjemmet, det er der alle samles etter en travel dag for å nyte en god middag sammen. Derfor er det vigtig for oss at vi kan skape den riktige løsningen som passer deg og din din families hverdag. Våre dyktige kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg med ideer, inspill og kreative løsninger.  

Kom innom butikken vår i Skøyen og bli inspirert av de ulike løsningene i vårt showroom. Her kan du oppleve kjøkkenløsningene på en helt annen måte ved å kjenne på materialene og teste funskjonene. Vi kan også mer enn bare kjøkken, vi har løsninger for hele hjemmet ditt. Vi kan hjelpe deg med praktiske løsninger for kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og mer. Hos Designa tar vi hånd om hele hjemmet ditt! 

Vi ønsker deg velkommen til butikken vår og ser allerede frem til å hjelpe deg med å designe stilfulle løsninger til hjemmet ditt.

Book et møte
Drammensveien 145
0277 Oslo
Åpningstider
10:00–18:00
10:00–18:00
10:00–18:00
10:00–18:00
10:00–17:00
10:00–15:00
Stengt
Følg

Geir Christian Lysberg
Daglig leder
Mette Lie Andersen
Butikksjef
Vicente Kalrud
Interiørkonsulent