Finn ditt nye garderobeskap og skyvedører hos DESIGNA

Finn ditt nye garderobeskap og skyvedører hos Designa
og få akkurat den løsningen du drømmer om

Vi er alltid klare til å gjøre en ekstra innsats når det kommer til din garderobe

Med mange års erfaring forstår vi at reisen fra idé til ferdigstilt garderobe kan virke overveldende. Vi veileder deg trygt gjennom hele prosessen

Vi hjelper deg å oppfylle din garderobedrøm

En garderobe er mer enn et praktisk sted for oppbevaring av klærne dine. En velorganisert garderobe hjelper deg å holde styr på hele familiens rot, og gjør hverdagens – og dagens – valg av antrekk lettere. 
 
På samme måte som kjøkken og bad, er garderoben et element i hjemmet du bruker hver eneste dag – gjerne flere ganger daglig. Derfor er det viktig at garderoben din passer deg, og at den oppfyller de behovene du har. 
 
Garderoben er med tiden også blitt en sentral del av boliginnredningen din, da den ofte fremstår som et dekorativt element. Når vi snakker om ulike garderobeløsninger, er det ikke uvanlig at drømmegarderoben kombinerer funksjonalitet med godt design. 

Garderobedrøm
Garderobedrøm

Unn deg litt luksus i hverdagen med et walk-in-closet

Drømmer du om en eksklusiv walk-in løsning, der klær, sko, vesker og tilbehør for alvor kan komme til sin rett? Med et walk-in-closet får du  
luksus i hverdagen. Se for deg at du starter dagen med å gå på oppdagelsesferd i din egen garderobe. Velg ut dagens antrekk fra pene rekker med kleshengere og ryddige hyller, slik at det er lett å finne frem til det du er på jakt etter. Et walk-in-closet er den ultimate løsningen for deg som ønsker en velorganisert garderobe som både er lett å holde ryddig, og som gjør det enkelt å finne de plaggene du er på jakt etter.  
 
Et walk-in-closet kommer i mange former og størrelser. Det kan lages som et eget, lukket rom med dør eller skyvedør, og innredes med skap, speil, stoler og bord, dersom plassen tillater det. Du kan også skjerme av, eller dele inn soverommet, slik at du får et mindre rom i rommet, som minner mer om et klassisk skap. 
 
Uansett hvilken walk-in løsning du ønsker, er innredingen avgjørende for at garderoben din blir organisert, og at klærne er på sin plass, fremfor overalt i skapene.  Tenk over ditt behov for oppbevaring, plass og stil, og om du foretrekker å ha walk-in løsningen som et eget rom, eller som en integrert del av soverommet ditt.  
 
Hos Designa finner vi den løsningen som er riktig for deg, uansett om du har stor plass å boltre deg på, eller litt færre kvadratmeter til rådighet. Vi fremstiller walk-in-skap i mange ulike størrelser, og med uttalige muligheter for innredning som sikrer at du både får en personlig og funksjonell garderobe.    

Book ditt møte
Walk-in closet er hverdagsluksus
Walk-in closet er hverdagsluksus

Tilbud på garderobeskap – book et møte og la oss drøfte mulighetene

Vi har Norges største utvalg, så uansett hva du drømmer om kan vi gjøre din garderobedrøm til virkelighet.  

 
Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og la oss ta en snakk om mulighetene for din nye garderobe.  

Book ditt møte her
Tilbud på garderobeskap – book et møte og la oss drøfte mulighetene
Book møte

Utnytt plassen med en skapvegg

Et innebygget garderobeskap er både flott og praktisk dersom du mangler oppbevaringsplass, og samtidig vil ha en løsning som har sin naturlige plass i rommet. 

En skapvegg utnytter takhøyde og veggbredde, og er den løsningen som er mest plass-optimal. Du kan velge en skapvegg som strekker seg fra vegg til vegg, og fra gulv til tak, eller skaper som fyller deler av veggen. Det avhenger av rommets innredning, og hvor mye oppbevaringsplass du har bruk for.  
 
Vi hjelper også til med å gjøre om kriker og kroker til verdifull oppbevaringsplass og praktiske garderober.  
 
Kombiner hyller, oppheng og uttrekksskuffer, slik at du får en praktisk og håndterbar innredning tilpasset dine behov. Du kan også tilpasse skapveggen din, og velge akkurat den fargen og det uttrykket du ønsker. Velg mellom skyvedører og vanlige dører, glatt eller strukturert finish, lyse og rene linjer eller mørkere nyanser. Mulighetene er (nesten) uendelige.  
 
Sving innom din nærmeste Designa butikk og få masse inspirasjon til garderobeskap og skapvegger, som både er praktiske og elegante. 

Find din nærmeste DESIGNA-butikk
Utnytt plassen med en skapvegg
Utnytt plassen med en skapvegg

Garderobeskap med skyvedører

Skyvedører er et populært valg til garderobeskapet, og det er ikke uten grunn. Velger du skyvedører fremfor vanlige dører som åpnes ut i rommet, vil du dra nytte av maksimal plassutnyttelse, nettopp fordi skyvedørene ikke tar plass når de er i bruk. Det er særlig smart hvis soverommet er trangt, eller gangen liten, men også i de større rommene der du ønsker plass til å bevege deg fritt. Skyvedørene gir også mulighet for å plassere planter, leker eller annet på gulvet foran skapet, uten at døra slår i mot når du åpner et skap. 
 
Med en skyvedørløsning kan du raskt og enkelt skape et overblikk over skapene dine, eller gjemme unna rot dersom det er behov for det. Skyvedører er ofte bredere enn vanlige dører, noe som gjør det enklere å finne frem til akkurat det du skal ha uten å måtte åpne hvert enkelt skap. 
 
De fleste kler på seg i nærheten av garderoben, og det er derfor praktisk med et speil på døra, eller skyvedøren. Skyvedører i speil i full høyde gjør det enkelt å sjekke at alt sitter som det skal, i tillegg til at lyset på større speil gjør at rommet kan virke både større, lysere og mer innbydende. 
 
Skyvedører fremstilles ofte uten håndtak, og derfor vil valget av skyvedør ofte få garderoben til å fremstå litt mer minimalistisk. Ønsker du at garderobeskapet skal skille seg ut, og samtidig spille en mer markant rolle i innredningen, tilbyr vi også mange ulike muligheter for nettopp det. Velg akkurat den fargen eller strukturen du ønsker, slik at du får den garderobeløsningen som bringer både personlighet og praktikk i innredningen din. 
 
Hos Designa har vi egen produksjon av skyvedører og innredningsløsninger, og vi kan skreddersy den ideelle garderobeløsningen til vaskerom, barnerom eller soverom, eller hvor du ellers måtte drømme om å oppgradere din nåværende oppbevaringsløsning.  

Garderobeskap med skyvedører
Garderobeskap med skyvedører

Innebygd garderobeskap etter mål

Ingen hjem er like, og derfor tilpasser vi garderobeløsninger på mål, nettopp for at den skal passe deg, din bolig og dine behov. 
 
Du bestemmer selv hvordan ditt garderobeskap skal se ut. Har du bruk for litt hjelp med å komme i gang med planleggingen av garderoben din, har vi satt sammen ulike garderobeløsninger i forskjellige størrelser slik at du kan la deg inspirere, og finne den løsningen som passer deg og din bolig. Vi kaller dem Small, Medium og Large, og de består av enten 2, 3 eller 4 dører. 
 
Det er dog ikke så nøye hva det heter. Det viktigste er at du får akkurat den garderobeløsningen som du drømmer om. Vi gir råd, og kommer gjerne med forslag basert på ditt utgangspunkt og dine ønsker, vel viten om at garderoben skal inneholde funksjonelle løsninger som er pene å se på, samt at den er praktisk i hverdagen i mange år fremover. 

Få inspirasjon til oppsett og innredning
Innebygd garderobeskap etter mål
Innebygd garderobeskap etter mål

Valg av garderobetilbehør

Tenk nøye over klessammensetningen din, slik at du får en garderobe du vil være fornøyd med i mange år. Vi har samlet en rekke forskjellige tilbehørsmuligheter, slik at du kan begynne å få en oversikt over alternativene og fravalgene du kan dra nytte av. 
 
Oppheng 
En klesstang er et must-have i enhver garderobe. Heng jakker, kjoler og skjorter på kleshengere for maksimal oversikt og utnyttelse av plass. Du bestemmer plasseringen av hengerbaren. Hvis du ikke har lange kjoler eller frakker, kan du sette to hengerstenger oppå hverandre og dermed unngå å kaste bort plass. Hengestenger er tilgjengelig både på en glideskinne, og en nedtrekkbar som utnytter den øverste plassen i skapet. 
 
Hyller med og uten uttrekk 
Hyller brukes til mange ting i garderoben. Ofte vil det være for klær, men de er også praktiske for oppbevaring av poser, esker og lignende. Du kan velge mellom de klassiske faste hyllene, og hyllene med fullt uttrekk, noe som gjør det enkelt å komme til, selv på innsiden av skapet. 
 
Uttrekkbare skuffer 
Våre uttrekkbare skuffer med full forlengelse og myk lukking, er et godt supplement til hyller. Som de fleste andre tilbehørsmuligheter, er skuffene tilgjengelige i forskjellige størrelser og er gode til oppbevaring av sokker, undertøy og lignende. Hvis du har mange pyntegjenstander og smykker, er skuffene også ideelle og hjelper deg med å holde oversikt over de mindre tingene i garderoben som lett blir borte. 

Trådkurv 
Trådkurv med uttrekk er en annen praktisk løsning som gir en enkel og god oversikt i garderoben. Bruk trådkurver til å lagre hatter og votter, slik at alt er lagret når det ikke er i bruk, eller i stedet for skuffer til sokker og undertøy.  

Skostativ og støvelholdere 
De er få som har plass til alle skoene sine i gangen, og ofte bruker vi bare et lite utvalg av skosamlingen vår om gangen eller per sesong. Mange sko er nettopp sesongmessige, og det er fint å kunne lagre sandaler og åpne stiletter om vinteren, mens vi heller ikke gidder å ha vinterstøvlene fremme når det er sommer. Med et skostativ montert i garderoben får du en ideell lagringsløsning, samtidig som du skaper oversikt og orden i skoene og støvlene dine. I tillegg hjelper et skostativ med å utnytte plassen nederst i skapet, som vi ofte ikke bruker. Vi har flere forskjellige løsninger og design, uansett om du vil lagre sko, stiletter eller støvler. 
 
Mulighetene er mange 
Det er stort sett bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan innrede garderoben din. Klesvaskkurv, veskeoppheng osv. er også en del av tilbehøret du kan velge mellom. 
 
Hvis du har problemer med å velge, eller vurderer hva som best passer dine behov, ta kontakt med oss. Vi er her for å oppfylle garderobedrømmen din. 

Se ulike garderobeskapinnredninger

Optimal innredning av garderoben

Størrelsen på garderoben din er en ting. Noe annet, som er enda viktigere, er hvordan du velger å innrede den. Garderobeinnredningen er stort sett det som avgjør hvor mye glede og nytte du får av garderobeløsningen din, og om du oppnår den innredningen og organiseringen av klærne som du drømmer om. 
 
Vi har et hav av forskjellige innrednings- og tilbehørsmuligheter som sikrer at det er plass til alt du har i garderoben din. Behovet for plass og personlige preferanser avgjør hvilken sammensetning av tilbehør du bør velge. Start derfor med å få en oversikt over garderoben din, hva den inneholder, og dermed hva dine behov er. Vi hjelper deg med å finne akkurat det garderobetilbehøret som passer deg best. 

Optimal innredning av garderoben
Optimal innredning av garderoben

Dansk design og solid håndverk

Hos Designa har vi mer enn 28 års erfaring med å skape, og produsere høy møbelkvalitet fra vår egen, moderne fabrikk i Danmark. Våre hjerter banker for godt design, der form og funksjon gir glede på en daglig basis, til fornuftige priser, 
 
Vi vet hva du drømmer om og hvilke krav, ønsker og behov som trender i markedet. Hos oss får du en garderobe skapt for dine spesifikke behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles riktig, nettopp fordi de passer til livsstilen din. 

Dansk design og solid håndverk
Dansk design og solid håndverk
Overflater du MÅ kjenne på

Silk by Designa består av fløyelsmyke nyanser. Ultramatte og innbydende – eleganse og finesse i sin reneste form.  

Kolleksjonen byr på naturlige farger og overflater som gir varme og ro til rommet.  

Tre inn i et univers av dempede nyanser og myke overflater, som skaper balanse for kropp og sjel, samtidig som de gir deg en visuell pause fra hverdagens mas og kjas.  

Book et møte
silke
Sort køkken

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å kikke på garderober på nett. Noe helt annet er å oppleve en garderobe i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Teste funksjonene. 
 
Hva venter du på? 
 
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i en av våre mange Designa butikker rundt omkring i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor

Finn butikk Skriv til oss
Ingen spørsmål er dumme
 • Prisen på en ny garderobe er individuell - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre konsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og drømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.
 • Prisen for å montere en garderobe er individuell og avhenger av størrelse og omfang.
   
  Hos Designa gir vi alltid en fast pris for montering, slik at ingen overraskelser oppstår.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at garderoben er tatt i bruk.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på den nye garderoben din, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov. Våre konsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine drømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.