Kjøkkentips til valg av materialer

Kjøkkentips til valg av materialer

Kjøkkenet består av mange elementer. Ditt valg av materialer avhenger av hvilket design du ønsker, samt hvordan du bruker kjøkkenet ditt. Det er nemlig de små detaljene som utgjør forskjellen og gir glede i hverdagen.

Få oversikt over muligheten dine

Nedenfor har vi samlet en rekke elementer som kjøkkenet består av.

Klikk deg inn på hvert element for å lese om fordeler og ulemper ved de ulike kjøkkenmaterialene.

Finn ditt nye Designa kjøkken
Få oversikt over muligheten dine
Få oversikt over muligheten dine

Ingen kjøkken er like

Når du skal velge kjøkkenelementer, handler det om å finne den rette balansen mellom design og funksjonalitet. Det er ikke nødvendigvis en oppskrift som er gitt på forhånd. Ingen kjøkken er like. Noen velger kjøkkenelementer etter best pris, mens andre ønsker et unikt design i eksklusiv kvalitet. Ingenting er riktig eller galt.

Hos Designa har vi et av markedets bredeste utvalg av kjøkkenelementer. Det gjør at du kan sette sammen en individuell løsning som passer deg og hverdagen din best.

Få kontroll over planleggingen av kjøkkenet ditt
Ingen kjøkken er like
Ikke to køkkener er ens
Få hjelp av våre eksperter

Hos Designa har vi kvalitetskjøkken for enhver smak – alle er forskjellige. Det er du som er designeren når du handler hos oss. Dette gjelder uansett om du skal fornye eller pusse opp.

Du bestemmer hvilke kjøkkenelementer kjøkkenet ditt skal bestå av. Hvis du trenger råd og sparring, hjelper våre innredningseksperter deg mer enn gjerne. Book et gratis møte, og la oss ta en uforpliktende prat om hvilken kjøkkenløsning som passer deg best.

Book et møte med en konsulent
Få hjelp av våre eksperter
book et møde med en Designa konsulent

Opplev elementene på egenhånd

Foruten å være hjemmets matverksted, er kjøkkenet et samlingspunkt i hverdagen hvor vi leker, gjør lekser og deler røverhistorier fra skolegården. Derfor er kjøkkenet ditt mer enn bare et kjøkken – det setter rammene for et godt hverdagsliv.

Besøk din nærmeste Designa butikk og opplev hvordan våre solide kjøkkenelementer kan være med på å gjøre din families hverdag enda bedre.

Finn din Designa butikk
Opplev elementene på egenhånd
Oplev elementerne på egen hånd

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.