dektonbordplade

Den motstandsdyktige
Dekton-benkeplaten

Hvorfor skal jeg velge en Dekton-benkeplate?

Benkeplaten i Dekton består av sand, leire, oljer og naturlige fargepigmenter som er presset og sammensmeltet. Det gjør Dekton-benkeplaten motstandsdyktig overfor riper og varme. Fordelene ved Dekton er:

  • mange designmuligheter
  • ripefast
  • varmebestandig
  • absorberer ikke væske
Få oversikt over kjøkkenplanleggingen
grafik af græs
Hvorfor skal jeg velge en Dekton-benkeplate?

Et hav av designmuligheter

En av fordelene ved en Dekton-benkeplate er at den fås i en rekke forskjellige farger og mønstre. En benkeplate i Dekton tilfører kjøkkenet en moderne og eksklusiv look som oppfattes av øyet med det samme du trer inn i rommet. I tillegg gir Dekton-benkeplaten deg muligheten til å skape et unikt kjøkken i akkurat den stilen du ønsker.
 

Utforsk vårt kjøkkendesign
grafik af lameller
Dekton-bordplade
Benkeplaten som ikke kan slites ut

Ut over å være en estetisk flott benkeplate er Dekton-benkeplaten også svært praktisk. Det skyldes at materialene i benkeplaten er presset under høy varme, noe som gjør at den svært bestandig. Det betyr at Dekton-benkeplaten nærmest ikke kan slites ned og holder i mange år.

Dekton-benkeplaten tåler alt fra varme gryter og kalde frysevarer til syreholdige matvarer og fettflekker, noe som gjør den til en svært praktisk benkeplate.

Se vår benkeplateguide
grafik af kaffebønder
Benkeplaten som ikke kan slites ut

Dekton krever minimalt
med vedlikehold

En Dekton-benkeplate krever ikke mye vedlikehold. Årsaken er at en benkeplate i Dekton ikke absorberer væsker. Derfor kan du nøye deg med å bare tørke av benkeplaten med en vridd klut – enklere blir det ikke.  

kaffekop
Corian-bordplade

Hva koster en Dekton-benkeplate?

En Dekton-benkeplate er et godt valg hvis du trenger et kjøkken som skal tåle mye. Prisen på en Dekton-benkeplate ligger i den høyere enden av prisskalaen, men du får til gjengjeld også en benkeplate som varer i mange år – og som stort sett ikke kan slites ut.
 

Les også: Hva koster et nytt kjøkken?
grafik af græs
Dekton-bordplade

Få hjelp til å velge benkeplate

Det kan være vanskelig å velge benkeplate. Derfor anbefaler vi alltid at du både tar og føler på benkeplaten før du beslutter deg.

Kom inn i din lokale Designa butikk og opplev mulighetene. Våre innredningseksperter står klare til å gi råd og hjelpe deg når du skal velge benkeplate.

Finn nærmeste Designa butikk
grafik af lameller
Far og søn