graakjoekken_designa

Føl på roen og den hjemmekoselige varmen i et beige kjøkken

Mykt, lyst og lekkert. Slik er det å møte vårt beige kjøkken.
Enkelt, men alt annet enn kjedelig.

 

Beige gir letthet, lys og en hjemmekoselig stemning

Drømmer du om et kjøkken som er enkelt og innbydende, rolig for øyet og samtidig moderne? Den følelsen kjenner vi godt. Hos Designa elsker vi kjøkken med farge – og trendfargen beige er en av favorittene.

Der et hvitt kjøkken kan fremstå hardt og kanskje en anelse for kaldt, vil et kjøkken i beige være mer naturlig, mykt og imøtekommende. Det fantastiske ved en farge som er beige, er at den er passe dempet til ikke å ta alt for mye oppmerksomhet, samtidig som den skaper en hjemmekoselig varme.

Det er enkelt, men alt annet enn kjedelig.

Beige kjøkken
Beige kjøkken

Tre, stål eller marmor? Alle materialer passer til beige

Det er helheten av materialvalg, benkeplater, håndtak og armaturer som setter prikken over i-en i ditt nye kjøkken med farge – for her kan du virkelig gjøre rommet til deres eget. Derfor er det viktig at dere tenker over hvilke behov dere har, men også med hvilken stil kjøkkenet skal harmonere.

Beige er en farge som enkelt kombineres med andre farger og materialer, uansett om det er eiketre og stål, marmor og messing – eller en helt annen kombinasjon. Kanskje liker du arvegods eller designklassikere? Heldigvis finnes det ingen fasitsvar når det gjelder hvilken farge som passer til hva!

Farger kommer og går, men kjøkkenet ditt består – beige er en vinner for deg som vil ha et kjøkken med en god og enkel grunnfarge, som er enkel å style.

Hvis du vil lese mer om detaljene som skaper kjøkkenet ditt, kan du lære mer om de mange kjøkkenelementene her.

Forbered deg til et kjøkkenmøte med oss
Beige kjøkken
Beige kjøkken
grått kjøkken_designa_natur

Sett farge på ditt nye kjøkken med Color by Designa

Kjøkken med farger blir alt mer populære, og det finnes mange veier å gå når du skal velge kjøkkenfarger.

I vår Color by Designa-kolleksjon finner du vakre nyanser som snakker til deg som elsker å skape rom med farger. Fargeskalaen beveger seg fra hvite, beige og sandfargede pasteller til dype nyanser av grå, blå og grønne farger.

Hver farge har sin egen karakter – det er opp til deg å velge den som skaper rammen rundt det kjøkkenlivet som du og familien din drømmer om.

Foretrekker du dramatiske eller milde farger? En farge som beige vil omslutte kjøkkenet ditt i en oase av naturlig letthet og lys.

Opplev serien «Color by Designa
beige kjøkken
beige kjøkken

Vi hjelper deg i mål med kjøkkendrømmen

Kjøkkenet ditt utgjør rammen for mange av de gode og viktige stundene i livet ditt. Derfor tar vi vår rådgiving på høyeste alvor.

Gjør deg klar for et gratis og uforpliktende møte med en av våre kjøkkenkonsulenter. Forbered deg på spørsmål, for vi stiller mange av dem. Vi vil nemlig gjerne gjøre oss godt kjent med deg og din families behov og rutiner, slik at vi sammen kan designe det helt riktige kjøkkenet til livet deres.

Book et møte her
beige kjøkken
beige kjøkken

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nett. Det er noe helt annet å oppleve kjøkkenet i virkeligheten. Føle materialene. Oppleve fargene. Prøve ut de mange funksjonene. 

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt omkring i Norge.

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA-butikk