graakjoekken_designa

Et grått kjøkken – stilfullt og tidløst

 Til deg som vil ha et hjem med harmoniske kontraster som bugner av karakter. 

 

Drømmer du om et grått kjøkken?

I så fall forstår vi deg godt. Stadig flere lar seg friste av den grå fargepaletten og velger å montere grå kjøkken som oser av karakter i hjemmene sine. Det er en forfriskende utvikling i kjøkkentrenden etter så mange år hvor nye kjøkken enten var hvite eller svarte.

Her representerer den grå fargen en herlig mellomting, og åpner samtidig for et varmere og mye mer personlig uttrykk når du leter etter et nytt kjøkken til hjemmet ditt. 

Grått kjøkken
Grått kjøkken

Kjøkken i mange grå varianter

Hvordan ser ditt grå drømmekjøkken ut? Er det et mørkegrått kjøkken? Et koksgrått kjøkken? Eller er det et lysegrått kjøkken du ser for deg? Den grå fargen kommer i uendelige nyanser. Et koksgrått kjøkken har et noe mer bombastisk og dramatisk uttrykk enn det lysegrå kjøkkenet. 


Enten du foretrekker det mørkegrå eller lysegrå uttrykket, har fargen potensial til å bli en av de helt nye klassikerne. Ikke bare er det en vakker og tidløs farge, den er også enkel å kombinere med naturlige materialer som tre, stein og metall, samt andre farger i hjemmet.

Det er nesten bare fantasien og din personlige smak som setter grenser for uttrykksmulighetene. 

Forbered deg til et kjøkkenmøte med oss
Kjøkken i mange grå varianter
Kjøkken i mange grå varianter
grått kjøkken_designa_natur

Ingen grå kjøkken er like

Grått og rått eller sofistikert og stilig? Gråfargen banker i de mange kjøkkenhjerter, og dette skyldes blant annet roen og den dempede stemningen den utstråler, samtidig som den kan forsterke kontraster til andre materialer og farger. 

Se for deg et lysegrått kjøkken med en benkeplate i tre, kombinert med lyse naturfarger på veggene. Her er den lysegrå fargen med på å fremheve et lett og naturlig, skandinavisk uttrykk. 

Samtidig kan den grå fargen også forsterke den rå og industrielle kjøkkenstilen ved å kombinere en koksgrå farge med stål, sementgulv og fliser på veggene. 
  
Ja, ingen grå kjøkken er like, og det er på grunn av de uendelige kombinasjonsmulighetene som den grå fargen gir deg. Dermed kan den grå fargen være en raffinert og elegant fargemarkør på det romantiske landkjøkkenet så vel som i det rå, industrielle matverkstedet. 

Ingen grå kjøkken er like
Ingen grå kjøkken er like

Finn inspirasjon til ditt grå kjøkken

Med alle gråtonene i kombinasjon med andre materialer og farger, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilke valg man skal ta. Foretrekker du mørkegrå eller lysegrå? Og hva med benkeplate og blandebatteri? Derfor er det en veldig god ide å la seg inspirere av hvordan andre har satt sin grå kjøkkendrøm i live. 

Finn inspirasjon og søk på apper som Instagram og Pinterest – og her på siden. 

Våre dyktige kjøkkendesignere ser frem til å hjelpe og veilede deg når du er klar for ditt første kjøkkenmøte. 

Book et møte med kjøkkenkonsulent
grått og sort kjøkken
grått og sort kjøkken
gråt køkken_designa_natur

Grått, blått, hvitt eller noe annet?

Det er så mange farge- og uttrykksmuligheter når du er på inspirasjonsjakten til ditt nye kjøkken. I likhet med den grå fargen gir også det grønne kjøkkenet masse sjel og karakter til hjemmet. Det samme gjelder både svart og hvitt kjøkken. 

Du kan også besøke Christinna og Kamillas vakre, blå DESIGNA-kjøkken, som byr på en mørk og minimalistisk kjøkkenopplevelse med silkemyke fronter. Opplev det blå Silk by DESIGNA-kjøkkenet her. 

Silk by DESIGNA - blått kjøkken
Silk by DESIGNA - blått kjøkken

Kjøpsprosessen hos DESIGNA

Hos DESIGNA vet vi at valg av nytt kjøkken er en prosess full av drømmer, betraktninger, budsjett - og mange spørsmål. Vi er klare til å hjelpe deg hele veien. 

Fra innledende samtaler og inspirasjon til planlegging av det nye kjøkkenet ditt og innredning i hjemmet ditt. 

Bestill kjøkkenmøtet ditt i dag og kom et skritt nærmere det nye kjøkkenet ditt. 

Bestill et kjøkkenmøte
blank
Book et møte

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA-butikk