groentkjoekken_designa

Gi hjemmet ditt karakter og ro med et grønt kjøkken

 Til deg som elsker å innrede med farger  

 

 

Drømmer du om et grønt køkken?

Kanskje har du ikke turt å si det til noen enda. Kanskje ikke til deg selv engang. En ting er å fantasere om uttrykket og elegansen et grønt kjøkken gir, men det er noe annet å ta den endelige beslutningen om å faktisk gå for det. 
 
Men... Hvorfor ikke? Fargerike kjøkken har blitt mer populært i de norske hjem, så hvorfor skal ditt være standard, når hjertet ditt banker for det grønne kjøkkenet? 
 
Husk at det er stor sannsynlighet for at du kommer til å angre dersom du går den nøytrale veien. Om du drømmer om et grønt kjøkken skal du gå for det, og ikke velge hvitt bare fordi det er et sikkert valg. 

Drømmer du om et grønt kjøkken? 
Drømmer du om et grønt kjøkken? 

Kjøkken i mange grønne varianter og uttrykk

To grønne kjøkken er ikke nødvendigvis like. De kommer i mange nyanser og uttrykk, og det er helt opp til deg hvordan det grønne temaet settes i spill. Du kan la den grønne fargen stå alene, eller du kan la den skinne i kombinasjon med noe annet. Kanskje er kjøkkendrømmen din olivengrønn, der skap- og skuffefronter, benkeplate og vegg skal gå hånd i hanske? 
 
Fargen grønn er også fin å kombinere med andre naturfarger og materialer som mørkt og lyst tre, messing og benkeplater i stein. På den måten kan du fremheve et mer naturlig og harmonisk uttrykk på kjøkkenet ditt. 
 
Det spiller ingen rolle om du foretrekker et klassisk, moderne eller urbant kjøkkenuttrykk når du drømmer om et grønt kjøkken. Tvert imot er grønnfargen med på å understreke kjøkkenstilen og uttrykket. Se for deg et klassisk, landlig kjøkken. Først med grønne fronter og nå hvite. Hvem av de to synes du gjør størst inntrykk? 

Bliv helt klar til kjøkkenmøte med os
Kjøkken i mange grønne varianter og uttrykk
Kjøkken i mange grønne varianter og uttrykk
groentkjoekken_designa_natur

Grønne kjøkken har en beroligende effekt

Grønt er bra for kroppen, så vel som sinnet, og mange mennesker blir instinktivt tiltrukket av fargen grønn. Kanskje fordi grønt bringer tankene til natur, harmoni, helse og ikke minst ro. Faktisk er det vitenskapelig bevist at grønt har en beroligende og avstressende effekt på mennesker. 
 
Flere familier har en hektisk hverdag, med frister og avtaler på tvers av jobb, skole og fritidsaktiviteter. Det er derfor det grønne kjøkkenet kanskje ikke er et så dristig valg likevel? For hvem har vel ikke bruk for å trekke natur og ro inn i hjemmet i form av en grønn kjøkkenoase, hvor sinnet intuitivt finner ro og ettertanke. 

Grønne kjøkken har en beroligende effekt
Grønne kjøkken har en beroligende effekt

Grønt kjøkken, blått kjøkken eller noe helt annet?

Det er mange alternativer når man drømmer om et nytt, grønt kjøkken. Kanskje du ikke har bestemt deg for farge enda, men bare i ferd med å utforske uttrykksmulighetene? Det grå kjøkkenet gir også mye sjel og særpreg til hjemmet. Det samme gjelder både svart og hvitt kjøkken. 
 
Oppdag Christinna og Kamillas vakre, blå DESIGNA-kjøkken, som byr på en mørk og minimalistisk kjøkkenopplevelse med silkemyke fronter. Opplev det blå Silk by DESIGNA-kjøkkenet her. 

Silk by DESIGNA - blått kjøkken
Silk by DESIGNA - blått kjøkken
groentkjoekken_designa_natur

Finn inspirasjon til ditt grønne kjøkken

La deg inspirere av hvordan andre har levd ut sin grønne kjøkkendrøm. Kanskje har du en følelse av at et mørkegrønt kjøkken passer akkurat deg, men du er kanskje usikker på hvordan du kombinerer den med benkeplate, veggfarge og blandebatteri? 
 
Finn inspirasjon på nettet og søk på apper som Pinterest og Instagram – og her på siden. 

Våre dyktige kjøkkendesignere gleder seg til å hjelpe og veilede deg når du er klar for ditt første kjøkkenmøte. 

Book et møte med en kjøkkenkonsulent
Finn inspirasjon til ditt grønne kjøkken
Finn inspirasjon til ditt grønne kjøkken

Kjøpsprosessen hos DESIGNA

Hos DESIGNA vet vi at valg av nytt kjøkken er en prosess full av drømmer, betraktninger, budsjett - og mange spørsmål. Vi er klare til å hjelpe deg hele veien. 

Fra innledende samtaler og inspirasjon til planlegging av det nye kjøkkenet ditt og innredning i hjemmet ditt. 

Bestill kjøkkenmøtet ditt i dag og kom et skritt nærmere det nye kjøkkenet ditt. 

Bestill et kjøkkenmøte
blank
Book et møte

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA-butikk