hvittkjoekken_designa

Hvitt kjøkken: Klassisk, tidløst og elegant

Til deg som vil skape et lyst oppholdsrom i en tidløs farge  

 

Er kjøkkendrømmen din snøhvit?

Det hvite kjøkkenet var, er og forblir et populært fargevalg når ønsket om et nytt kjøkken spirer. Det er flere gode grunner til dette. Velger du et hvitt kjøkken, vil du ta et trygt og tidløst valg som holder seg moderne fra i dag og inn i det uendelige. 

Boligtrender endrer seg hele tiden, men felles for alle er at de favoriserer de personlige hjemmene som oser av kreative og ofte fargerike valg. Av den enkle grunn er det hvite kjøkkenet et godt valg, nettopp fordi du får en nøytral, lett base i hjertet av hjemmet, som du enkelt kan style og prege med ditt helt eget personlige uttrykk i form av materialer og farger. 
  

Hvitt_kjoekken
hvitt_kjoekken

Hvite kjøkken i mange varianter

Har du sett ett hvitt kjøkken, har du langt ifra sett alle. For hvite kjøkken kommer i mange varianter, kontraster og uttrykk. Hvitfargen er lett å jobbe med og en ekte lagspiller som spiller godt med nesten alle stiler, farger og materialer.

Med lyse elementer, hvit benkeplate og hvite vegger får du et lyst og luftig kjøkken uten for mye "støy", som er i tråd med den lyse, skandinaviske stilen og atmosfæren. 
Vil du gå for et mer klassisk, romantisk uttrykk? Se for deg hvite fyllingsdører med sjarmerende detaljer på over- og underskap samt benkeplate i tre eller naturstein: Med andre ord et tradisjonelt landkjøkken som oser av nordisk kultur og kvalitet. 

Med et hvitt kjøkken kan du også bevege deg ut i et dristig og moderne uttrykk ved å la den hvite fargen fungere sammen med sterke kontraster og farger. For eksempel på vegger, individuelle skapfronter, benkeplater eller håndtak. 

Til syvende og sist er det kun fantasien som setter grenser for hvilken kjøkkenstil ditt nye, hvite kjøkken skal passe inn i. 

Bli klar til kjøkkenmøte med oss
Hvite_kjoekkener_mange_varianter
Hvite_kjoekkener_mange_varianter
hvidt_koekken_designa_natur

Få rommet til å virke større med hvite og lyse elementer

Det er langt ifra alle som har mulighet til å innrede med et stort og fargerikt kjøkken. Hvis du for eksempel bor i en leilighet med bare litt plass til rådighet, må du tenke deg godt om når du velger farge. Et mørkt kjøkken kan "fylle" mye av interiøret, og til og med få rommet til å fremstå betydelig mindre enn det egentlig er. 

I et slikt tilfelle kommer det hvite kjøkkenet til sin rett, da fargen får små rom til å virke større. Velger du fronter med glans, vil du åpne opp kjøkkenet enda mer. Samtidig kan du gi ditt lille, hvite kjøkken mer personlighet ved å style rommet med en veggfarge. Det skaper en fin kontrast til de hvite elementene. 

Gi det hvite kjøkkenet karakter ved å dekorere vegger og kjøkkenbord med keramiske vaser, planter, en åpen hylle til kaffekopper eller noe helt annet. 

hvitt_kjoekken_lejlighet
hvitt_kjoekken_lejlighet

Hvitt kjøkken, sort kjøkken eller en helt annen farge?

Det er mange alternativer å ta stilling til når du drømmer om et nytt kjøkken. Fargen er bare en av disse tingene, og kanskje er du ikke helt sikker på hvilken farge du ønsker enda? Er du klar for en dristigere farge enn hvit, er gråfargen et spennende alternativ. Her får du også en tidløs look, som også er enkel å style med andre materialer.

Har du mye plass til rådighet i ditt nye kjøkken, så kan også den sorte fargen tilføre rommet noe spesielt. Hvis du er i et fargerikt humør, kan et grønt kjøkken være et godt alternativ.  

La deg inspirere av Maria og Ulriks vakre, hvite landkjøkken fra DESIGNA kjøkken, hvor landlig uttrykk og industriell praksis kombineres i et vakkert resultat. Opplev det hvite Classic by DESIGNA-kjøkkenet her.  

 

 

Classic by DESIGNA - hvitt kjoekken
Classic by DESIGNA - hvitt kjoekken

Finn inspirasjon ditt hvite kjøkken

La deg inspirere av hvordan andre har levd ut sin hvite kjøkkendrøm. Kanskje du har en følelse av at et hvitt kjøkken er noe for deg, men du er kanskje usikker på hvordan det skal kombineres med benkeplate, veggfarge og innredning? 

Finn inspirasjon og søk på apper som Instagram og Pinterest – og her på siden. 

Våre dyktige kjøkkendesignere ser frem til å hjelpe og veilede deg når du er klar for ditt første kjøkkenmøte. 

Book et møte med en kjøkkenkonsulent
landkoekken_hvidt_kjoekken
Hvitt_kjoekken_landkjoekken

Kjøpsprosessen hos DESIGNA

Hos DESIGNA vet vi at valg av nytt kjøkken er en prosess full av drømmer, betraktninger, budsjett - og mange spørsmål. Vi er klare til å hjelpe deg hele veien. 

Fra innledende samtaler og inspirasjon til planlegging av det nye kjøkkenet ditt og innredning i hjemmet ditt. 

Bestill kjøkkenmøtet ditt i dag og kom et skritt nærmere det nye kjøkkenet ditt. 

Bestill et kjøkkenmøte
blank
Book et møte

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA-butikk