sortkoekken_designa

Mørkt, dristig og full av karakter

Hvorfor velge et mørkt kjøkken? La deg overtale av varmen, atmosfæren og det eksklusive utseendet.

Sett stemningen med et mørkt kjøkken

Lever drømmen om et varmt, deilig kjøkken som oser (på en god måte) av ro og harmoni? Da bør du satse på et mørkt kjøkken.

Et mørkt kjøkken kommer i like mange nyanser og designuttrykk som ethvert annet kjøkken. Så les videre og finn ut mer om mulighetene hos Designa. Vi har også garantert et kjøkken i mørke farger som passer inn i ditt hjem og din personlige stil.

Vi elsker stemningen du kan sette i et rom med et nytt, mørkt kjøkken - la oss vise deg mulighetene!

Book et gratis designmøte
Sort køkken
mørkt kjøkken

Kan et mørkt kjøkken fungere i hjemmet mitt?

Mange har den oppfatningen at et kjøkken i mørke nyanser, kanskje til og med svart, er forbeholdt de få, fordi de mørke overflatene stjeler lyset og får rommet til å virke mindre. Heldigvis er det sjelden tilfelle.

Et mørkt kjøkken kan derimot gi rommet karakter og personlighet. Det handler om hvilke materialer du velger, hvilke farger du har på veggene, og om du vil at ditt nye kjøkken skal harmonere med eller stå i kontrast til innredningen din.

Velger du skapdører i mørk eiketre, kan overflaten brytes av en benkeplate eller veggfarge i en lysere nyanse. Det kan også gi et flott uttrykk å gå med en mørk dør på deler av kjøkkenet og en annen på resten.

Er du i tvil om det mørke kjøkkenet kan fungere hjemme hos deg, kan du finne inspirasjon i vårt sortiment her.

Sorte overvejelser om rum og lys
Sorte overvejelser om rum og lys
sort køkken_designa_natur

Kombiner favorittene og skap et personlig kjøkken

Svart, brun, lys eller kanskje litt av alt? Det fine med kjøkkendesign er at du kan kombinere elementene som passer inn hjemme hos deg, akkurat som du ønsker.

Vi ser ofte at våre kunder kombinerer en mørk skapdør på kjøkkenøya med en lysere skapvegg – eller omvendt. Det er også vakkert å sette en av våre dører fra Nature-kolleksjonen, som har mye struktur og varme, sammen med en enklere dør fra for eksempel Silk eller Color. Blandingen av mørkt og lyst eller fargerikt understreker personligheten på kjøkkenet og skaper kontraster i rommet.

La deg inspirere av eksempler her.
Sorte køkkener i mange nuancer og udtryk
Sorte køkkener i mange nuancer og udtryk

Eksklusivt leverom med fokus på detaljene

Velger du et nytt kjøkken med mørke overflater, har du en gylden mulighet til å skape et eksklusivt oppholdsrom med kjøkkenelementer som danner den perfekte rammen og gir glede i hverdagen.

Det kan være i form av en vakker, mørk Dekton-benkeplate som er ripe- og varmebestandig. Perfekt både for barnefamilier og gourmetkokker. Vil du bryte opp det mørke, kan du velge en armatur i messing eller stål, som kan stå i kontrast. Det samme gjelder kombinasjonen av håndtak og skapdører, som finnes i ulike mørke tresorter, linoleum og laminat.

Hvis du vil lese mer om detaljene som skaper ditt nye kjøkken, kan du finne ut mer om de mange kjøkkenelementene her.

Snavs og fedtede fingre
Snavs og fedtede fingre

Vi hjelper deg i mål med kjøkkendrømmen

Kjøkkenet ditt utgjør rammen for mange av de gode og viktige stundene i livet ditt. Derfor tar vi vår rådgiving på høyeste alvor.

Gjør deg klar for et gratis og uforpliktende møte med en av våre kjøkkenkonsulenter. Forbered deg på spørsmål, for vi stiller mange av dem. Vi vil nemlig gjerne gjøre oss godt kjent med deg og din families behov og rutiner, slik at vi sammen kan designe det helt riktige kjøkkenet til livet deres

Book et møte her
gråt og sort køkken
gråt og sort køkken

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nett. Det er noe helt annet å oppleve kjøkkenet i virkeligheten. Føle materialene. Oppleve fargene. Prøve ut de mange funksjonene.
 
Så hva venter du på?

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt omkring i Norge.

Finn din nærmeste Designa-butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik