køkken med lyse fingertappede skuffefronter

Vedlikehold
av fingertappede skuffefronter

 Snekkerkvalitet på sitt aller beste! 

Hva er fingertappede skuffer?

Fingertappede skuffefronter er en konstruksjonsteknikk der trestykker blir elegant sammenføyd ved hjelp av nøyaktig utskårede hakk - kalt fingertapping - i endene av treelementene. Disse hakkene smelter sammen som biter av et puslespill, noe som resulterer i en robust og holdbar forbindelse uten bruk av spiker eller skruer. 

Disse finbehandlede skuffefrontene tilfører en estetisk finesse og håndverk til skuffene på kjøkkenet ditt. Den fingertappede leddteknikken garanterer ikke bare en stabil og solid konstruksjon, men viser også et imponerende detaljnivå. 

Det sier seg nesten selv at våre fingertappede fronter bor i Nature kolleksjonen

Les mer om kjøkkenfronter
grafik af græs
Fingertappede skuffefronter

Rengjøring og vedlikehold

Hos din lokale Designa- butikk kan du kjøpe Front Cleaner, FC12, som er vårt spesialprodukt for daglig vedlikehold av kjøkkenfrontene dine. 

For å vedlikeholde de fingertappede frontene på kjøkkenet ditt og sikre at de varer lenge, kan du følge disse enkle trinnene: 

1. Tørk av frontene regelmessig med en myk, fuktig klut for å fjerne støv og skitt. Bruk milde rengjøringsmidler, og unngå slipemidler eller sterke kjemikalier som kan skade treoverflaten. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye vann da dette kan skade treverket.   

2. Etter rengjøring, tørk frontene grundig med en myk, tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Dette bidrar til å forhindre at vann trenger inn i treet og skader det. 

3. Avhengig av tresort og overflatebehandling (lakk, olje, voks etc.) kan det være nødvendig å etterbehandle frontene med jevne mellomrom for å beskytte dem og opprettholde utseendet. ? 

Slik sikrer du at dine fingertappede fronter forblir både vakre og funksjonelle i årevis. 

grafik af lameller
svævende køkkenø med fingertappede skuffefronter

Har du spørsmål om kjøkkenet ditt?

Har du fortsatt spørsmål om vedlikehold av ditt Designa kjøkken? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med din nærmeste Designa-butikk. 

Våre kjøkkenkonsulenter er lidenskapelige eksperter, og de kan utrolig mye om vårt sortiment og produktmaterialer. De er alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål om vedlikehold. 

Finn butikk
grafik af køkken
køkkenmøte