Kjøkkeninnredning

Kjøkkeninnredning

3 viktige arbeidsplasser og en masse hygge

Vi elsker hyggen ved å lage mat sammen – også når vi har gjester. Det skaper et varmt fellesskap å hakke, snitte og bake, mens praten går. Vi bruker i det hele tatt mange flere timer på kjøkkenet enn for 10-15 år siden.

Vi sjekker e-post på iPaden, ser nyheter på flatskjermen og hjelper ungene med leksene. Alt det trenger vi mer plass til – ofte på de samme kvadratmetrene – når vi innreder nytt kjøkken. Pluss ekstra kjøkkenskuffer og hyller til alle kjøkkenmaskinene vi eier i dag.

De nye tidene stiller derfor nye krav til kjøkkenets tre arbeidsplasser:

 1. vaske og skylle
 2. snitte og skjære
 3. koke og steke

Vaske og skylle
Vi tilbringer størstedelen av tiden i kjøkkenet ved vasken. Det er derfor en god ide å plassere den slik at dere kan stå med front mot rommet der familien og gjestene er. Sørg også for god plass omkring vasken slik at dere enkelt kan legge skylte matvarer fra dere.

Snitte og skjære
Innred en god, stor tilberedningsplass der dere kan være flere om å skjære, hakke, snitte, elte og røre på en gang. Man vil ofte ha bruk for vann til dette, så plasser vasken like ved tilberedningsplassen. Kjøleskapet bør også være nær for å unngå en masse skritt. Husk for øvrig å ha fri benkeplass ved siden av kjøleskapet der dere kan plassere matvarer.

Koke og steke
Vi bruker ikke på langt nær så mye tid ved kokeplassen som før i tiden, men husk å ha nok albuerom og et sted å plassere varme gryter ved kokeplassen.

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her
Book et møte med en konsulent
Book et møte

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Find din lokale DESIGNA butik

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste DESIGNA butikk eller kontakt oss nedenfor

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her