Hvilke kjøkkenskuffer bør du velge?

Kjøkkenskuffer skaper oversikt. Sokkelskuffer, skuffeskap og innvendige skuffer er alle med på å øke funksjonaliteten i et kjøkken, men hva bør du prioritere? Vi guider deg i valget av kjøkkenskuffer.

Velg mellom fem skuffeløsninger

Hos Designa er du designeren. Ingen kjøkken er helt like, og derfor får du muligheten til å bestemme selv hva du ønsker å prioritere på det nye kjøkkenet ditt. Det er også en av grunnene til at vi tilbyr fem forskjellige skuffeløsninger:

 • Luxus: Elegante kjøkkenskuffer med soft-lukking og fulluttrekk.
  Velg mellom hvit eller antrasitt (mørk grå).

  Exclusive: Elegante kjøkkenskuffer med høye sider, soft-lukking og fulluttrekk.
  Velg mellom hvit eller antrasitt (mørk grå).
   
 • Tre: Massiv treskuff med myk lukking og flotte detaljer der logoen svis inn på siden.
Velg mellom fem skuffeløsninger
Velg mellom fem skuffeløsninger

Miks og match slik du ønsker

Med de skuffeløsningene du kan velge hos DESIGNA, kan du sette sammen dine egne moduler med bredder og dybder som passer til dine behov.

Kjøkkenskuffene våre fås i bredder fra 40 til 100 centimeter (ikke 90 cm og ikke 70 cm i Axis). Det gjør samtidig at du kan få plass til alt fra store gryter til finserviset ditt.

Blank
Køkkenskuffe
Hva skjuler seg bak fasaden?

Selv om skapdørene er ansiktet utad, har det som skjuler seg bak døren, i høy grad betydning for den samlede prisen på et kjøkken.

Hvis du for eksempel velger skap med skuffer, må du sette av dobbelt så mye i budsjettet ditt enn om du velger skap med hyller. Skuffeskap og brettskuffer er med på å øke funksjonaliteten, mens skap med hyller er en mer prisvennlig løsning.

Les: Hva koster et nytt kjøkken?
Hva skjuler seg bak fasaden?
Hva skjuler seg bak fasaden?

Skuffeløsningen for den prisbevisste

Basic-kjøkkenskuffer er et prismessig fornuftig valg. Kjøkkenskuffen er fremstilt med sider i metall, noe som sikrer at metallskinnene glir frem og tilbake uten gnidning.

Med Basic får du flere muligheter til å innrede skuffen slik du ønsker. Det er likevel hovedsakelig materialer i hard plast som du kan bruke til Basic-kjøkkenskuffene.

Se alle mulighetene i katalogen vår

Når du ønsker det lille ekstra

Med Luxus-kjøkkenskuffer går vi et trinn opp i stigen for innredningsmuligheter. Med fulluttrekket kan du utnytte skuffene på best mulig måte, men du får også mulighet til å innrede med Designas fleksible skuffesystem ORGALINE. Elementene kan her settes sammen etter behov, noe som gir maksimal fleksibilitet i innredningen. 

Dessuten får du en skuff med elegant og myk lukking. Det gjør Luxus-kjøkkenskuffene til et sublimt valg, uansett om kjøkkenstilen din er minimalistisk eller romantisk.

Se det her

Plass til alt – og litt til

Vi har gjemt vår eksklusive løsning, Exclusive, helt bakerst i skuffen – og for å se hva som skjuler seg der må man ha fulluttrekk. I tillegg til fulluttrekk har Exclusive også høye sider som gjør at ingenting faller ut av skuffen.

Exclusive inviterer til et elegant og praktisk innredningssystem som kan settes sammen slik du ønsker. Skuffeserien gjør det lekende lett å finne plass til gryter, panner og bestikk. Dessuten kan Exclusive bære opptil 50 kilo, og skuffen glir elegant inn på grunn av den myke lukkingen.

Få bedre oversikt med skuffeinnredning
Plass til alt – og litt til
Plass til alt – og litt til
Detaljer som ikke skuffer

Den siste skuffeløsningen er i tre. Massivt tre. Bunnen er i finér. Her får du en kjøkkenskuff hvor man har tenkt på alle detaljene. Våre treskuffer leveres nemlig med logoen brent inn på siden av skuffen.

I tillegg får du en kjøkkenskuff med myk lukking som sikrer at skuffen glir helt lydløst inn. Dessuten får du et hav av muligheter siden treskuffene fås i alle størrelser, slik at du kan supplere med både bestikkinnlegg eller innlegg for kjøkkenutstyr – også det i massivt tre.

Se våre kjøkkenmaterialer
Detaljer som ikke skuffer
Detaljer som ikke skuffer
25 års garanti på bevegelige deler

I hverdagen din åpner og lukker du kjøkkenskuffene flere ganger enn du tror. Heldigvis er det ikke noe du trenger å bekymre deg for hos Designa. Du åpner og lukker så mye du har lyst til. Vi gir nemlig 25 års garanti på alle kjøkkenskuffer, skinner og hengsler.

Les mer om garantien vår
25 års garanti på bevegelige deler
25 års garanti på bevegelige deler

Utnytt plassen med sokkelskuffer

Det er de små detaljene som utgjør forskjellen i hverdagen. Her kan sokkelskuffer være den gjennomtenkte detaljen som gjør at du utnytter hver centimeter på kjøkkenet. Sokkelskuffer utnytter plassen i sokkelen optimalt – og det kan være en god oppbevaringsløsning spesielt i et mindre kjøkken, der det er trangt om plassen.

Hvis du ønsker å høre mer om intelligente skuffeløsninger, kan du booke et uforpliktende møte. Her kan innredningsekspertene våre hjelpe deg å finne den mest optimale løsningen.

Book et uforpliktende møte
Utnytt plassen med sokkelskuffer
Book et møte

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.