Køkkenvask

Vedlikehold
av messingvask

Finn gode råd og tips til hvordan du kan bevare wow-effekten til messingvasken din!  

5 gode tips for vedlikehold av messingvasker

For å holde messingvasken din i toppform og sikre dens skjønnhet og holdbarhet, kan du følge denne enkle, men effektive vedlikeholdsplanen. 

  

Les mer om oppvaskkummer her
5 gode tips for vedlikehold av messingvasker
1.
Rengjøring
Gjør det til en vane å rengjøre messingvasken regelmessig med en myk klut eller svamp og et mildt rengjøringsmiddel. Hold deg unna sterke kjemikalier, blekemidler og stålull som kan skade overflaten og etterlate uønskede riper.
2.
Skyll etter
Etter å ha fjernet smuss og flekker, skyll vasken grundig med vann for å unngå misfarging og oppbygging av såperester på messingoverflaten.
3.
Tørk etterpå
Bruk en myk klut til å tørke vasken etter rengjøring og skylling for å unngå vannflekker og kalkavleiringer.
4.
Kalkfjerning
Hvis messingvasken din er plaget av kalk, kan du behandle den ved å bruke en blanding av like deler hvit eddik og vann. Påfør løsningen på kalkområdene, la stå i noen minutter og skrubb forsiktig med en myk klut eller svamp. Avslutt med en grundig skylling og tørk.
5.
Polering
For å forbedre den naturlige glansen til messingvasken din og beskytte den mot flekker, kan du bruke en spesiallaget messingrens og poleringsmiddel. Følg produsentens instruksjoner for å påføre produktet og poler overflaten med en myk, tørr klut for å oppnå et godt resultat.

Har du spørsmål om kjøkkenet ditt?

Har du fortsatt spørsmål om vedlikehold av ditt Designa kjøkken? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med din nærmeste Designa-butikk. 

Våre kjøkkenkonsulenter er lidenskapelige eksperter, og de kan utrolig mye om vårt sortiment og produktmaterialer. De er alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål om vedlikehold. 

Finn butikk
kaffebønner
Book et moede med en DESIGNAkonsulent