Køkkenvask

Vedlikehold
av silgranittvasker

Vi har en plan.

En vedlikeholdsplan for kjøkkenvasken din i silgranitt! 

5 gode tips for vedlikehold av kjøkkenvasker i silgranitt

For å sikre at kjøkkenvasken din forblir i utmerket stand og fortsetter å imponere med sin holdbarhet og utseende, kan du følge denne enkle og effektive vedlikeholdplanen. 

Les mer om oppvaskkummer her
5 gode tips for vedlikehold av kjøkkenvasker i silgranitt
1.
Skånsom rengjøring
Gjør det til en vane å rengjøre silgranit-vasken regelmessig med en myk klut eller svamp og et mildt rengjøringsmiddel. Unngå sterke kjemikalier og slipende børster som kan skade overflaten og etterlate riper.
2.
Skyll etter
Etter å ha fjernet smuss og flekker, skyll vasken grundig med vann for å unngå misfarging og oppbygging av såperester på silgranittoverflaten.
3.
Tørk og beskytt
Bruk en myk klut til å tørke vasken etter rengjøring og skylling for å unngå vannflekker og kalkavleiringer.
4.
Kalkkontroll
Hvis silgranitt-vasken din er plaget av kalkavleiringer, kan du fjerne det ved å bruke en blanding av like deler hvit eddik og vann. Påfør løsningen på kalkområdene, la stå i noen minutter og skrubb forsiktig med en myk klut eller svamp. Avslutt med en grundig skylling og tørk.
5.
Skinnende finish
For å bevare den naturlige glansen til silgranitt-vasken din og beskytte den mot flekker, bør du vurdere å bruke et spesialformulert rengjørings- og poleringsmiddel spesielt utviklet for silgranittmaterialer. Følg produsentens instruksjoner for å påføre produktet og poler overflaten med en myk, tørr klut for å oppnå et godt resultat.

Har du spørsmål om kjøkkenet ditt?

Har du fortsatt spørsmål om vedlikehold av ditt Designa kjøkken? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med din nærmeste Designa-butikk. 

Våre kjøkkenkonsulenter er lidenskapelige eksperter, og de kan utrolig mye om vårt sortiment og produktmaterialer. De er alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål om vedlikehold. 

Finn butikk
kaffebønner
Book et moede med en DESIGNAkonsulent