Bjarte Myrhol

Designa X Bjarte Myrhol

På Bjarte Myrhols hjemmebane skal det være plass til hele familien, så sammen med Designa har familien tatt valg som sikrer at det er både hjertevarme og trivsel i deres moderne nybygg.

Myrhols hjemmebane | Fra byggeplass til kjøkkendrøm

Det kan være vanskelig å forestille seg det endelige kjøkkenet når man står på en rå byggeplass. Likevel, det er akkurat her familien Myrhol begynner å se for seg det kommende Designa kjøkkenet som skal danne rammen for familiens hverdagsliv.

Bjarte Myrhol er tidligere profesjonell håndballspiller med en karriere på det norske landslaget. I dag er håndballskoene lagt på hyllen, og når vi møter Myrhol, er det på byggeplassen hvor familiens nybygg er i full gang.

"Vi har hatt tett dialog med Designa helt fra begynnelsen av byggeprosessen. Tanker, ideer og drømmer for vårt kommende hjem ble diskutert allerede da vi møttes på byggeplassen blant de rå betonelementene," sier Bjarte Myrhol.

Grafik af kaffebønder
Bjarte Myrhol

Nybygg med stor personlighet og hjemlig varme

Med ønsket om å bringe hjemmekoselig varme inn i de kalde betongveggene, valgte familien å gå for klassiske, lyse farger kombinert med moderne funksjonalitet.

"Vi drømte om et varmt, hjemmekoselig og moderne kjøkken, som ikke ville føles for minimalistisk. Dette, og mye mer, fikk vi realisert i samarbeid med Designa," forklarer Bjarte Myrhol.

Gjennom varme veggfarger, treverk og lyse steinbenkeplater kombinert med messingdetaljer kommer kjøkkenet til å fremstå lyst og innbydende. Alt annet enn minimalistisk og upersonlig. Kjøkkenfrontene består av Silk by Designa kombinert med fingertappede trekk fra Nature-kolleksjonen.

Grafik af kaffebønder
Bjarte Myrhol
Designa køkken - Bjarte Myrhol

Trinn for trinn. Ett skritt om gangen.

For Bjarte Myrhol og hans familie må kjøkkenet kunne romme en hektisk hverdag, men også gi plass til ro og fordypning når familien samles.

Herfra begynner en prosess som trinn for trinn skal bringe familien nærmere drømmekjøkkenet, den rette garderobeløsningen og et funksjonelt vaskerom.

1.
Oppstartsmøte i butikken
Med mange tanker og ønsker om det nye kjøkkenet booker paret et møte med en kjøkkenkonsulent hos den lokale Designa-butikken i Sandefjord Her blir ønskelisten utfoldet og prioritert - og det blir kjøreplanen for den videre designprosessen.
2.
Hjemmebesøk på byggeplassen
Selv om hjemmet fortsatt er en byggeplass, kommer Designa på hjemmebesøk. Her er det rikelig med muligheter for å bli mer konkret og ta mål til designprosessen.
3.
Tegnetimer i butikken og revisjoner underveis
I butikken blir det utarbeidet 3D-tegninger og visualiseringer av det kommende kjøkkenet, basert på familiens muligheter, ønsker og behov.
4.
Tilpasninger og optimaliseringer. Igjen og igjen.
Det må være rom for å ombestemme seg - spesielt når det gjelder et nytt kjøkken. Derfor tilpasses løsningene slik at Myrhols får valgt de rette materialene, fargene og detaljene hele veien rundt.
5.
Montering og endelig resultat
Når det endelige kjøkkenet er ferdig og godkjent - på papiret - er de siste stegene produksjon, levering og montering.

"Å bygge nytt er et stort prosjekt, og det er mange beslutninger som må tas. Designa hjalp oss med å sette struktur på våre drømmer og tanker helt fra det innledende oppstartsmøtet, besøk på byggeplassen og til det endelige resultatet."

- Bjarte Myrhol

Designa køkken - Bjarte Myrhol

Kjøpsprosessen hos DESIGNA

Hos DESIGNA vet vi at valg av nytt kjøkken er en prosess full av drømmer, betraktninger, budsjett - og mange spørsmål. Vi er klare til å hjelpe deg hele veien. 

Fra innledende samtaler og inspirasjon til planlegging av det nye kjøkkenet ditt og innredning i hjemmet ditt. 

Bestill kjøkkenmøtet ditt i dag og kom et skritt nærmere det nye kjøkkenet ditt. 

Bestill et kjøkkenmøte
grafik af badværelsesmøbel
Book et moede med en DESIGNAkonsulent
Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik