Nature by DESIGNA - Oppdag designet som setter naturen i fokus

Oppdag designet som setter naturen i fokus

Møt Nature by DESIGNA

“Vi har fått et kjøkken med akkurat det uttrykket, den varmen og de mulighetene som gjør kjøkkenet til husets samlingspunkt og oppholdssted: Akkurat slik vi ønsket oss.” 

Tina og Mogens  

Møt Nature by DESIGNA
Møt Nature by DESIGNA

Et helt nytt hus, med respekt for beliggenhetens familiehistorie, og med en utsikt som, bokstavelig talt, hyller naturen. 

Det var utgangspunktet for det nye kjøkkenet Tina og Mogens ønsket å skape – sammen med DESIGNA. Bli med på reisen. 

Nature by DESIGNA møter tidens tann

Med mange drømmer og interiørdesignambisjoner falt valget raskt og naturlig på Nature by DESIGNA -kolleksjonen: Naturmaterialer, der komponentene skaper en varm og koselig atmosfære i seg selv. 

Materialene i Tina og Mogens hytte er beholdt i varianter av eik og messing, kombinert med armaturer fra Cassøe og en mattpolert benkeplate i granitt.

Resten av innredningen har morsomme detaljer som trekker tråder tilbake til det tidligere sekstitallshusets tidsepoke: Klassiske blomsterpottelamper, runde håndtak og tretak. 

Nature by DESIGNA møter tidens tann
Nature by DESIGNA møter tidens tann

Pene og praktiske løsninger

Etsetikk og praktikk flettes sammen i et Nature-kjøkken, hvor hverdagspraktisk innredning ikke har noe å si på estetikken. Hvordan? 

Store, rene linjer har blitt opprettholdt i kjøkkenets majestetiske rom med skråtak, for eksempel ved å unngå en kjøkkenhette som henger ned og forstyrrer innredningen. I stedet er løsningen en Siemens -platetopp med nedfelt vifte som renser luften gjennom en nesten usynlig sprekk i bunnen av kjøkkenøya. Praktisk, smart og vakkert. 

I skapveggen gjemmer det seg en integrert kjøle- og fryseløsning og selvfølgelig skattekammeret for spesielt sommerens lange, varme terrassekvelder: vinskapet med god plass til kald rosé- og hvitvin. 

Pene og praktiske løsninger
Etsetikk og praktikk flettes sammen i et Nature-kjøkken

Naturen skal oppleves, ikke bare ses

Da Tina og Mogens bygget et nytt sommerhus til hele familien i Nordjylland var det flere ting som sto på ønskelisten.

Faktisk var en hyggelig og varm, personlig atmosfære et krav. Huset skulle på ingen måte ende opp som en moderne, hvit kasse, som kunne vært plassert hvor som helst.  

Dessuten skulle den unike utsikten over Limfjorden både kunne nytes og brukes i innredningen. DESIGNAs kjøkkendesignere måtte i tillegg ha 60-tallstradisjonene som opprinnelig skinte gjennom fra familietomtens originale, oransje hytte i tankene.  

Naturen skal oppleves, ikke bare ses
Naturen skal oppleves, ikke bare ses

På enden av kjøkkenøya er “rommet i rommet” mykt innrammet i en serie skap i svart eik, som står i kontrast til kjøkkenøyens lyse, naturlige eikefarge.

Slik utfyller den mørke fargen på bakveggen og benkeplaten på kjøkkenet kjøkkenøya, og paletten blir knyttet sammen av de runde messingbeslagene som løsner det ellers minimalistiske kjøkkenet. 

Et kjøkken som oser av godt selskap

Det sentrale elementet på kjøkkenet er en kjøkkenøy.

Det bidrar med med både hygge og arbeidsplass - og lokker selv familiens store gutter med å hjelpe til når det kommer til å kutte grønnsaker og rense blåskjell fra fjorden i bakgården.

Det er heller ikke tilfeldig at det er kjøkkenøya som er den første “parken” for upåklagelig utsikt over fjordens liv med seilskip og naturens praktfullhet. 

Et kjøkken som oser av godt selskap
Et kjøkken som oser av godt selskap

Tiden som pynter og pryder

"Vi har fått et kjøkken med akkurat det uttrykket, den varmen og de mulighetene som gjør kjøkkenet til husets samlingspunkt og oppholdssted: Akkurat slik vi ønsket oss ."

... sier paret, som nå har hatt et år på å tilbringe helger og ferier i huset og fremdeles gleder seg til det ferdige resultatet som bare blir hyggeligere med tiden. 

Tiden som pynter og pryder
Vi har fått et kjøkken med akkurat det uttrykket, den varmen og de mulighetene som gjør kjøkkenet til husets samlingspunkt og oppholdssted

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book er møte her
Book et møte med en konsulent
Book et møte med en konsulent

Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Find din lokale DESIGNA butik