Lågeoversigt

Her finner du en oversikt over vårt store sortiment i kjøkken-, bad-, vaskerom- og skyvedører.

Vårt sortiment spenner svært bredt - fra stilrene malte og folierte fronter til eksklusive, gedigne fronter med eikestaver eller linoleum. La deg inspirere av det store utvalget og finn den stilen som passer deg! 

Dører

Det er vel ikke for mye å kalle det kjøkkenets ansikt?

Når det kommer til valg av fronter til det nye kjøkkenet ditt er det en av de viktigste beslutningene i kjøpsprosessen. Frontene er med på å definere kjøkkenets samlede uttrykk og er det ansiktet man møter hver eneste dag.

Derfor handler det om å finne akkurat den stilen som passer best til din smak. Tenk på om du vil ha farger eller hvite nyanser, om du vil ha håndtak eller være grepsfri - og hvilket materiale du vil ha. Her i oversikten kan du gå på oppdagelse i vårt store utvalg og la deg inspirere. 

Se alle våre dører
Dører
Dører
Skyvedører

Sett farge på garderoben

Det er alltid bra når tingene har sin egen plass - særlig i skapene. Det gir oversikt og enkel adgang til det du har bruk for. Uansett om det ligger i en skuff, henger på en kleshenger eller står i skostativet. Hos Designa får du masser av muligheter til innredningen av garderobeskapene dine. Se de mange forskjellige mulighetene under.

Se alle våre skyvedører
Skyvedører
Skyvedører

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.