Linoleum på kjøkkenet
- i mange flotte farger!

Et fargerikt kjøkken eller bad i et slitesterkt og mykt naturmateriale 

Et eksklusivt og personlig kjøkken med linoleum

De matte, eksklusive og fargerike linoleumsoverflatene har funnet veien inn til våre kjøkken og bad, både på benkeplater og på kjøkken- og baderomsfronter.  

Et usedvanlig lekkert og slitesterkt naturmateriale med en silkemyk overflate som er god å ta på, det er ikke rart at den er så populær! Benkeplater og fronter i linoleum er attraktive, og det er vanskelig å motstå trangen til å kjenne på den silkemyke overflaten. 

Linoleum er lett å matche med for eksempel sokler, håndtaksprofiler og kanter i ulike typer og nyanser av eik. På denne måten kan du sette sammen akkurat det kjøkkenet du drømmer om. 

Grafik af græs
Beige linoleumskøkken

En bred palett av linoleumsfarger

I sortimentet hos Designa Kjøkken kan du finne fem flotte linoleumsfarger. Fargene er grønn, grå, antrasitt, beige og blå. 

Alle fem linoleumsfarger er tilgjengelige til både kjøkken og bad og frontene kan brukes med håndtak, push-open-mekanikk eller uten håndtak.

Opplev mulighetene i din lokale Designa butikk. 

Finn din nærmeste Designa butikk
grafik af kjøkken
Blåt linoleumskkjøkken
Kjøkken I sort linoleum

Et linoleumskøkken med unikke kvaliteter

Et kjøkken med linoleum er kledd i et biologisk nedbrytbart, organisk materiale med en rekke unike kvaliteter. 

Den matte overflaten gir et eksklusivt og varmt uttrykk. Den er også ekstremt slitesterk, og det etterlates nesten ingen fingeravtrykk – selv på de mørke overflatene. 

I tillegg er linoleum antistatisk og naturlig antibakterielt. I praksis betyr dette at linoleumsbordplater og fronter ikke trekker til seg støv. 

Linoleum har derfor en rekke egenskaper som gjør materialet godt egnet for både kjøkkeninnredning og baderomsmoduler, samtidig som den skaper et helt unikt utseende. 

Alle fem linoleumsfarger er tilgjengelige til både kjøkken og bad og frontene kan brukes med håndtak, push-open-mekanikk eller uten håndtak. Opplev mulighetene i din lokale Designa butikk. ​

Linoleumsfronter i mange forskjellige farger og design

Drømmer du om et nytt kjøkken med silkemyke, matte fronter i en vakker farge, så er linoleum det riktige valget. Du kan velge fronter med innfreste gripelister i 24 mm, rene fronter med push-open-mekanikk eller fronter med håndtak i et utall av varianter. Du bestemmer.  

En annen klar fordel er at et kjøkken med linoleumsfronter hjelper på akustikken. Det er de silkemyke overflatene som står for dette. 

Finn din nærmeste Designa butikk
grafik af kjøkken
Blåt linoleumskkjøkken

En bordplate i linoleum skaper den perfekte arbeidsstasjonen på kjøkkenet

Det er mange bordplatealternativer å velge mellom når du skal pusse opp kjøkkenet. Lurer du på om en benkeplate i linoleum er det riktige valget for kjøkkenet ditt? Linoleum er et godt valg hvis du ønsker en slitesterk og elegant bordplateløsning som også er antibakteriell og lydabsorberende. 

Den silkemyke overflaten absorberer lyden av steintøy, glass, metall og porselen, noe som gjør den til en perfekt overflate for bordplater. 

Hvis du behandler linoleumsbordplaten din riktig, får du en arbeidsstasjon som tåler flekker, riper og er lett å vedlikeholde.

grafik af lameller
Kjøkken I sort linoleum

Et miljøvennlig materiale som holder i mange år med riktig behandling

Linoleum er et naturmateriale laget av blant annet linolje, harpiks, kalksteinsmel, tremel og pigmenter. Materialet harmonerer godt med dagens trend, hvor natur, trekonstruksjoner og det organiske i stor grad er toneangivende i boliginnredningen. 

grafik af lameller
Kjøkken I sort linoleum

Klar til ditt første kjøkkenmøte?

Mulighetene er mange med et nytt kjøkken. Du må tenke på fronter, benkeplater, kjøkkenarmatur, hvitevarer og bruk. Heldigvis er dette noe vi er veldig gode på, og vi gleder oss til å tilby deg kaffe og realisere dine kjøkkendrømmer. 
 
Sammen designer vi ditt nye kjøkken som en hverdagsoase som du og din familie kan nyte hver dag i mange år fremover. 

Book et møte her
Klar til ditt første kjøkkenmøte?
Book et møte

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Skal du bruke linoleum i ditt nye kjøkken?

Mulighetene er mange når du trenger et nytt kjøkken. Høres linoleum til de nye kjøkkenfrontene, benkeplaten eller begge deler interessant ut? 

Her har vi samlet svar på noen av de mest vanlige spørsmålene om linoleum.  

Finn butikk Skriv til oss

Det finnes kun gode spørsmål

 • Prisen på ditt nye kjøkken påvirkes av mange ting. Først og fremst, størrelsen på kjøkkenet ditt og hvilke andre elementer og materialer du kombinerer kjøkkenet med. 

  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid utgangspunkt i budsjettet ditt. 

 • Linoleum er et naturmateriale – og derfor også et miljøvennlig valg. Selve ordet 'linoleum' kommer fra de latinske ordene for lin 'linum' og olje 'olium'. Materialet består av linolje, harpiks, kalk og kork, stein- og tremel, og holdes sammen med vevde jute- og plantefibre. 

  Resultatet er et mykt og ekstremt slitesterkt naturmateriale som i mange år har blitt brukt til gulvbelegg og bordplater. Nå har den også funnet veien til kjøkkenfrontene våre. 

 • Linoleum har mange gode kvaliteter. Den er ripebestandig, slitesterk og enkel å vedlikeholde i hverdagen. På grunn av den myke og naturlige overflaten, hjelper den også på akustikken!  

  Forestill deg at du setter fra deg et keramisk fat på en stålbordplate kontra en linoleumsbordplate? Forskjellen kan både merkes og høres. Linoleumsfronter hjelper på akustikken i hele rommet, spesielt hvis du har et stort og åpent kjøkken. 

  Linoleumsfronter er mer resistente mot fingeravtrykk – dette gjelder for både lyse og mørke farger. Linoleumsfronter passer derfor godt for deg som ikke vil bruke mye tid på rengjøring, og det er spesielt bra for barnefamilier.