Har du kontroll over planleggingen av kjøkkenet ditt?

Det er flere ting du må ta stilling til og vurdere når du ser etter et nytt kjøkken. Hos Designa hjelper vi deg trygt og sikkert gjennom planleggingen av det nye kjøkkenet ditt, slik at du har oversikt fra start til slutt.
Fra kjøkkendrøm til virkelighet

Slik kommer du i mål

Når man planlegger et nytt kjøkken, er det ikke alltid en bestemt vei til det ferdige resultatet. Fasene overlapper hverandre ofte, og som regel vil du under planleggingen finne ut at det er forskjell fra person til person på hvor lang tid det tar å komme fra en fase til den neste:

 • Inspirasjonsfase
 • Planleggingsfase
 • Materiale- og designvalg
 • Levering og montering
 • Det perfekte resultatet
Finn ditt nye Designa kjøkken
Fra kjøkkendrøm til virkelighet
Fra køkkendrøm til virkelighed
Start med å finne inspirasjon

Fundamentet til det nye kjøkkenet ditt er støpt i inspirasjonsfasen, og kjøkkeninspirasjon kan du finne overalt. Du kan blant annet finne inspirasjonen din hos venner og familie, på nettet eller hos din nærmeste Designa butikk.

Besøk din nærmeste Designa butikk
Start med å finne inspirasjon
Start med å finne inspirasjon
Grip ideene

En god idé er å vurdere hva du synes fungerer godt på det kjøkkenet du ser på. Er det matlaging som er i fokus, eller fungerer kjøkkenet som et samlingssted? Tenk over hvilke ønsker og behov du har. Hva vil gjøre deg glad på kjøkkenet?


"Ikke la deg begrense. Det er ikke sikkert at alt kan la seg gjøre, men i inspirasjonsfasen må du gjerne drømme – og det uansett om du skal pusse opp eller ha et nytt kjøkken."

Grip ideene
Grip ideene
Finn inspirasjon i våre kataloger

Utforsk katalogene våre og la deg inspirere. Du kan få dem gratis i din lokale Designa butikk, eller se dem her.

Utforsk våre kataloger
Finn inspirasjon i våre kataloger
Finn inspirasjon i våre kataloger
Planlegg utifra dine behov

Du ender opp med det beste resultatet hvis du vet hva det er som gjør deg glad i hverdagen. Derfor anbefaler vi at du overveier ting flere ganger, før du går videre med planleggingen av kjøkkenet:

 • Hva er du fornøyd med i ditt nåværende kjøkken?
 • Hva savner du på kjøkkenet ditt i dag?
 • Hvordan skal du bruke kjøkkenet?
 • Hva kan og vil du selv står for?
 • Når skal kjøkkenet stå ferdig?

Jo flere input du kommer med, desto bedre blir resultatet. Og ta det helt rolig – vet du ikke hva du skal prioritere, hjelper våre innredningseksperter deg gjerne på rett spor med et uforpliktende møte i butikken.

Få råd til valg av kjøkkendører
Planlegg utifra dine behov
Planlegg utifra dine behov
Få økonomien på plass

"Hva koster et nytt kjøkken?" er det spørsmålet vi får oftest når det dreier seg om planlegging av kjøkken. Svaret er at prisen er individuell og avhenger av flere faktorer: Design- og materialvalg, størrelsen på kjøkkenet samt hva du selv kan og vil stå for. Det er derfor dine preferanser, behov og ferdigheter som er med på å avgjøre prisen.

Få økonomien på plass
Få økonomien på plass
Fra 25.000 til 100.000

Velger du prisbevisst når du velger det nye kjøkkenet ditt, kan du komme langt med 25.000,-, men omvendt kan du også få et nytt kjøkken som koster over 100.000,-. Det hele handler om prioriteringer.
 

Les også: Hva koster et nytt kjøkken?
Fra 25.000 til 100.000
Fra 25.000 til 100.000
Tilvalg, fravalg og de rette valg

Ingen kjøkken er like. Noen foretrekker et nytt kjøkken som har lavest mulig pris, mens andre er mer opptatt av materialer som har et unikt design i eksklusiv kvalitet. Det er ingenting som er riktig eller galt – og det ene utelukker ikke det andre.

Hos Designa har vi et av markedets bredeste utvalg, som gjør at du kan designe et individuelt kjøkken. Med vårt utvalg av skapskuffer og innredninger kan du sette sammen en løsning som passer akkurat til deg og livet ditt.

Tilvalg, fravalg og de rette valg
Tilvalg, fravalg og de rette valg
Levering & montering

Når du velger Designa, kan du velge en leveringsform og en montering som passer deg – og det gir samtidig også mulighet til å påvirke prisen på det nye kjøkkenet ditt. Velg mellom tre løsninger:

 • Du henter fra butikken og monterer selv
 • Vi leverer hjem til deg, du monterer selv
 • Vi leverer alt montert hjem til deg

Hvis du ønsker det, anbefaler vi gjerne lokale håndverkere som har solid erfaring med å montere våre kjøkken.

Levering & montering
Levering & montering
Det perfekte resultatet

Hos Designa selger vi mer enn et kjøkken. Vi selger grunnlaget til det gode hverdagsliv, hvor vi samles, nyter og møtes med de menneskene vi bryr oss om. Akkurat som mennesker er forskjellige, skal også kjøkkenet ditt være det.

Derfor er det du som er designeren, når du velger et Designa kjøkken. Du bestemmer hvordan kjøkkenet ditt skal se ut, og så hjelper vi deg med alle de tingene du trenger.

Det perfekte resultatet
far og søn

Book et møte med en konsulent

Book et uforpliktende møte med en av våre konsulenter. Få en god kopp kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.

Book et møte her
Book et møte med en konsulent
Book et møte
Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Finn din lokale DESIGNA-butikk

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.