Silk kjøkken i grå

Vedlikehold
av ditt Designa kjøkken

Det handler ikke bare om å holde det rent og ryddig

... det handler også om å ta vare på materialene som utgjør kjøkkenet ditt. Fronter og bordplater. 

Behandler du dem godt, tar du også vare på din egen kjøkkenglede. 

Her finner du gode vedlikeholdsråd for de mange materialene og overflatene, slik at kjøkkenet ditt vil se bra ut og fungere optimalt i mange år fremover. 

Finn monteringsanvisninger

Vedlikehold av kjøkkenfronter

Kjøkkenfrontene er en viktig del av kjøkkenets design og uttrykk. Det er de som skaper atmosfæren og stilen i rommet. Det er også et av elementene vi kommer mest i kontakt med i våre daglige kjøkkenrutiner. 

Hos Designa forstår vi viktigheten av å velge riktige kjøkkenfronter, men også hjelpe deg med å vedlikeholde dem slik at kjøkkenet ditt forblir vakkert og funksjonelt i mange år fremover. 

Med et bredt utvalg av materialer og overflater kan det være en utfordring å navigere i hvordan du best vedlikeholder kjøkkenfrontene dine. Ulike overflater krever ulik pleie og vedlikehold for å opprettholde sin skjønnhet og holdbarhet. 

Her finner du en skattekiste av informasjon og veiledning om hvordan du tar vare på og vedlikeholder kjøkkenfrontene dine. Alt fra rengjøring, beskyttelse mot riper og fukt, til hvordan man håndterer småskader og reparasjoner. 

grafik af køkken
Vedlikehold av kjøkkenfronter

Unngå å bruke rengjøringsmidler som inneholder slipemidler og grove skuresvamp, da begge kan skade overflatene på dørene

grønt linoleumskøkken

Vedlikehold av bordplater

Hjertet i kjøkkenet er benkeplaten. Det er her du tilbereder og serverer de mange måltidene som samler venner og familie til et koselig samvær. 

Bordplaten må derfor også tåle en del hverdagsslitasje over tid. Det er viktig at du kjenner bordplaten din slik at du kan ta godt vare på den. Ved å beskytte overflaten mot riper, varme og fukt og utføre regelmessig vedlikehold, kan du sikre at benkeplaten din forblir vakker og funksjonell i mange år fremover. 

Vedlikeholdsbehovet varierer i samme grad som de mange typer benkeplater. Her får du en oversikt. 

  

grafik af blomster
familie i et kjøkken
hvidt silk køkken med bordplade i laminat

Hvordan ta vare på og ta vare på kjøkkenvasken din

Kjøkkenvasken er et sentralt element i ethvert hjem og spiller en avgjørende rolle i våre daglige matlagings- og rengjøringsrutiner. Det er her vi tilbereder ferske råvarer, vasker opp etter måltider og holder kjøkkenet vårt hygienisk og innbydende. 

... vi må også gi vår håndvask samme hensyn og kjærlighet. 

Kjøkkenvasken er ikke bare et vakkert designelement, det er også en investering i funksjonaliteten og levetiden til kjøkkenet ditt. Derfor er det viktig å ta vare på kjøkkenvasken på riktig måte for å sikre at den holder seg i toppform og tjener deg godt i årevis. 

  

grafik af lameller
hvidt silkkøkken

Har du spørsmål om kjøkkenet ditt?

Hos Designa bygger vi kjøkken av høy kvalitet, og vi ønsker å hjelpe deg med å ta godt vare på kjøkkenet ditt slik at du kan ha glede av det i mange år fremover. 

Har du spørsmål om vedlikehold eller ønsker råd om materialer og design, er du alltid velkommen til å kontakte din lokale Designa- butikk. Designa’s erfarne team er alltid klare til å hjelpe. 

  

Finn butikk
grafik af lameller
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Finn din lokale Designa

En ting er å se på kjøkken på nett. Noe helt annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenne på materialene. Oppleve fargene. Prøve ut de mange funksjonene. 

Så hva venter du på?   

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i en av våre mange Designa-butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa-butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik