Hjelp til opmåling?

Kom godt i gang allerede fra start med din nye kjøkkendrøm

Kom godt i gang allerede fra start ved å ta med deg en skisse av rommet til det første møtet med en kjøkkenkonsulent. Skissen hjelper kjøkkenkonsulenten å danne seg et inntrykk av mulighetene og omfanget av kjøkkendrømmen din. Hent malen nederst på siden her.

Du kan også booke et designmøte hvis du helst vil starte hjemme hos deg selv. Vi kjører i utgangspunktet i en radius på 50 km fra butikken, men vi ringer deg for å avtale nærmere.

Ved et besøk hjemme hos deg selv kommer vi med inspirasjon og input til hvordan dere kan innrede drømmekjøkkenet deres. Vi måler naturligvis også opp slik at vi har bedre og helt nøyaktige mål å jobbe ut i fra. Herfra kan vi sammen begynne å tegne og designe så dere får akkurat det kjøkkenet dere drømmer om.

Book en GRATIS oppmåling og designmøte hjemme hos deg selv her.

Last ned materiale

Alle mål m.m. på skissen er naturligvis kun veiledende. Ønsker du å handle hos oss vil kjøkkenkonsulenten alltid foreta en kontrollmåling hjemme hos deg slik at vi er helt sikre på at alle målene stemmer.

Under sortimentsoversikter kan du laste ned dokumentet skisse for måltaking som inneholder et spørreskjema med en rekke nyttige spørsmål til det første møtet, samt et ruteark der du kan tegne opp rommet og påføre mål.

Skissen bør innholde rommets mål med plassering av dører og vinduer (angi også høyden fra gulvet opp til vinduskarmen). Merk av hvor radiatorer, lys, stikkontakter og hvor vann og avløp er plassert.

Last ned materiale her
Last ned materiale
Last ned materiale