DESIGNA KjØKKEN Et miljøvennlig valg

Et miljøvennlig valg

Ulike sertifiseringer og miljømerker vitner om vår bærekraftige tenkning. 

Mindre sløsing med ressurser gjennom et samarbeid med GreenDozer

Vi sender nyproduserte overskuddsvarer fra våre lagerenheter til GreenDozer. Dette er et samarbeid vi er stolte av. GreenDozer er en dansk markedsplass som selger overskuddsvarer og resirkulerte varer fra danske grossister, byggevarebutikker og boligprodusenter. 
  
Miljøbevissthet er med oss ​​i alt vi gjør, og vi prøver hele tiden å forme vår verdikjede i en positiv retning ved å bl.a. redusere mengden skrap. Derfor er vi glade for at vi i samarbeid med GreenDozer kan bidra til en mer bærekraftig industri, hvor ressurssløsing holdes på et minimum. 

Overskuddsvarer er en del av hverdagen vår som produsent av kjøkken, bad og garderobe. De oppstår typisk i kjølvannet av ordrekanselleringer, for store bestillinger på lager, og hvis en vare utgår og må vike for nye modeller og produkter på markedet. 

GreenDozer
Nærbillede af listeproduktion

FSC®-sertifisering

Designa tilbyr et bredt utvalg av FSC®-sertifiserte benkeplater, som er din garanti for å kjøpe med god samvittighet. 
  
Det hogges ikke mer enn at skogen selv kan formere seg, mens lokalbefolkningen, som er utdannet, får sikkerhetsutstyr og en lønn til å leve av blir tatt vare på. På denne måten sikres skogbruket med hensyn til natur, mennesker og dyr. 
  
Alle typer skog kan FSC®-sertifisert. Deler av skogen er totalfredet, så truede dyr og planter er sikret. Alt trevirke kan spores tilbake til skogen. Alle koblinger mellom skogen og deg er sertifisert, uansett hvor mange lenker det er. Det er din garanti for at du kan kjøpe med god samvittighet. 

Vi er stolte av å være FSC-sertifisert (lisenskode FSC®-C108986), og av FSCs pågående innsikt i ansvarlige sosiale, økonomiske og miljømessige spørsmål. Hør mer om våre FSC®-sertifiserte produkter i din Designa butikk.

Se sertifiseringer her
FSC-sertifisering
FSC-sertifisering

Dansk Indeklima Mærkning

Hele vårt produktsortiment er inneklimamerket. 
  
For å oppnå merket har produktene gjennomgått omfattende testing hos Teknologisk Institutt, slik at vi overholder kravene til godt inneklima. Det sikrer god luftkvalitet i boligen uten at det påvirker familiens helse, velvære og komfort negativt. 
  
Inneklimamerket dekker 3 ting: Minimal gassing av helseskadelige stoffer, minimale luktplager etter utpakking og instruksjoner for oppbevaring, transport, montering, bruk og vedlikehold. 
  
Dansk Indeklima Mærkning spiller sammen med DGNB i kriteriet om utslipp fra byggematerialer. 

Indeklimamærkning
Indeklima

Vi jobber med sertifiseringer for å verifisere våre bærekraftige initiativer.

Vi stiller krav

Hos Designa stiller vi krav til våre leverandører og samarbeidspartnere for å møte de høye kravene til miljø og klima, samt produktsikkerhet og kvalitet. 
 
Råvarer, kvaliteter og sikkerhet testes fortløpende, ettersom vi tar det for gitt å kunne dokumentere vårt produkt og dets egenskaper. 

Se tester og sertifiseringer
Vi stiller krav
Vi stiller krav