Til dig, der elsker at skabe leverum med farver.   

DESIGNA og deg

Det finnes ikke en fasit på hvilke valg som er best, utover at ditt hjem skal passe til deg og din hverdag. Det behøver heller ikke være vanskelig…  

DESIGNA og deg
1.
Første møte
Du møter din rådgiver. Sammen går dere gjennom dine behov, ønsker, muligheter og budsjett.
2.
Presentasjon
Din rådgiver presenterer, på bakgrunn av første møte, den optimale løsningen for deg. Sammen går dere gjennom alle de tekniske, praktiske og designmessige faktorene.
3.
Bestilling
Du og din rådgiver koordinerer detaljer om montering, teknikk og levering sammen, slik at dere kan bestille løsningen dere går for.
4.
Levering og montering
Den samlede løsningen leveres, monteres og kontrolleres. Nå gjenstår det bare en ting: Å nyyyte.

Opdag design med naturen som overskrift

Lige midt i den skønne, nordjyske natur, med en helt særlig stil, velovervejede præferencer og med ønsker for både æstetik, praktik og detaljer - her blev Tina og Mogens' køkkendrømme virkelige.

Kom med indenfor og oplev deres nye køkken fra serien Nature by DESIGNA.

Oplev Nature by DESIGNA
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed

Opplev våre 5 kolleksjoner

Beslutningen om å unne seg selv et nytt kjøkken eller bad er forholdsvis enkel. Hos DESIGNA gjør vi vårt ytterste for at også det neste steget i prosessen med å realisere kjøkkendrømmen blir både morsom og enkel.

Bli med…

Det er ikke stort som gjør oss mer fornøyd enn når våre (altså både ditt og vårt) kjøkken blir flittig brukt av deg og dine – fordi vi sammen har skapt det. Det fungerer. Både i dag og i morgen.

For oss er et design godt når estetikk og brukervennlighet forenes. Hos DESIGNA skaper vi rammene for det perfekte kjøkkenliv for deg og din familie. Det gjør vi ved å spørre spørsmål rundt deres hverdag, rammer og behov. Har dere plass til det, er en kjøkkenøy et fint samlingspunkt for både de store og små kokkene i familien. 

Hvordan skal kjøkkenvasken se ut? Skal det være dobbel eller enkel vask? Hva med kjøkkenfrontene? Er det mange fettete og nysgjerrige fingre som vandrer rundt på skap og fronter? Hva gir mest mening – med eller uten håndtak? 

Det, og mye annet, liker vi å spørre om når vi i fellesskap designer og bygger deres nye kjøkken, som i de fleste familier også er hjemmets samlingspunkt.  

Book ditt møte her
Bli med…
Bli med…
Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Find din lokale DESIGNA butik