Hvem er vi?

Vårt hjerte banker for godt design, hvor form og funksjon gir den en daglig dose glede, til fornuftige priser. Vi ønsker å tilby et design- og kvalitetsprodukt til en lav pris og gi deg en god og trygg opplevelse med Designa.

Du kan glede deg over solid møbelhåndverk fra vår egen, moderne fabrikk i Danmark. Hos oss finner du kjøkken skapt av mennesker som lever nær deg. De har en hverdag som ligner din, og de elsker den.

I kjøkkenet deres gir vi plass til at hele familien har det hyggelig sammen. Bestill sommerferien fra iPaden ved bordet. Nyt en hyggelig prat når dere kutter grønnsaker. Hjelp barna med leksene over kjøttgrytene. Vær spontane og gjør akkurat det som faller dere inn. Vi skaper et rom som gir dere overskudd til å begynne dagen med et smil og lyst til å runde den av i fellesskap rundt middagsbordet.

Vi innreder badet deres slik at alle i familien kan nyte egentid. Stil, komfort og praktisk innredning er designet for å gi dere velvære i hverdagen. Her blir dere fylt med ny energi.

Dere blir glade for nye garderober som har alt på rette plass. Uansett om dere drømmer om et stort walk-in-closet, skap i barnehøyde eller praktisk oppbevaring i vaskerommet. Vi hjelper også til med å gjøre tomrom nyttig, ved å forvandle kjedelige hjørner, trapperom og vinkler til praktiske garderober.

Vi gleder oss til å gjøre din families hverdag enda bedre.

Historie

I 1973 ble Henning Christensen i Kjellerup ved Silkeborg utdannet som bygningskonstruktør. I en årrekke var Henning Christensen en del av byggefirmaet Brdr. Christensen sammen med sine to brødre i Kjellerup.  
 
I 1992 besluttet Henning Christensen å starte noe eget og grunnla Designa. Designa begynte å produsere møbler og senere kjøkken, baderomsmøbler og garderobeskap. Basert på nytenking, et bredt sortiment, høy kvalitet og attraktive priser vokste Designa kraftig over årene.
 
Designa er hele 7 ganger blitt kåret som årets gasellebedrift av Dagbladet Børsen og er som den eneste danske virksomheten blitt kåret som ”Entrepreneur Of The Year” 5 ganger av EY.
 
En medvirkende årsak til Designas suksess er at Designa til stadighet opprettholder en kundetilfredshet som ligger i toppen blant kjøkkenfirmaene. Dette har blitt dokumentert av eksterne analyser flere ganger, og kan også ses på anmeldelser på Trustpilot.
 
Designa er i dag Danmarks største privateide kjøkkenfabrikk med ca. 170 ansatte. DESIGNA har over 50 forhandlere i Danmark og Norge. 
 
Danmark er Designas største marked, mens Norge er i god vekst og i dag utgjør en markant del av omsetningen. 
 
Designa har fortsatt hovedkontor i Kjellerup hvor det hele startet, og her ligger blant annet produktutvikling, produksjon, lager, distribusjon og showroom.
 
Designa er 100 % danskeid med Per Christensen som hovedaksjonær.