Hvorfor velge Designa?

Hvorfor velge Designa?

Høy kundetilfredshet
Vi har gjennom flere år opprettholdt en høy kundetilfredshet målt på Trustpilot.dk. Det er vi svært stolte av, for vi lever av glade og fornøyde kunder! Derfor kan du trygt handle hos oss. Les våre mange anmeldelser her.

Danmarks største utvalg 
Vi produserer kjøkkenbad og garderobe helt etter dine ønsker. Vi har Danmarks største utvalg, så uansett hva du drømmer om kan vi helt sikkert oppfylle alle ønskene dine.

Bærekraftige kjøkken
Designa var først ute med kjøkkendører og benkeplater i tre med FSC-merke. Det garanterer at treet blir felt med hensyn til dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle sponplater vi bruker til skapskuffer og skyvedører, laget i Danmark av gjenbrukstre. Det betyr at opp til 85 % av alt treet i våre skap, er gjenbruk. 

Unike produkter
Vi utvikler stadig nye og innovative design, for eksempel vårt helt spesielle Bricks-kjøkken, hvor du selv bestemmer hvordan skuffer og moduler skal settes sammen. Se et eksempel på Bricks her. Vi ligger også helt i front med unik grepsfri design, som for eksempel vår Axis-design, som du ser her.

Oppmåling og Design er med i prisen
- Og vi starter svært gjerne med å møtes hjemme hos deg. Vi måler opp det nye kjøkkenet og designer det uten å legge til ett øre på prisen. Du kan prøve ut alle ideene dine sammen med kjøkkenkonsulentene våre, og behøver ikke bekymre deg for klokken underveis. Vi tar oss god tid. Hos Designa er vi først fornøyde, når du får det kjøkkenet du drømmer om. Book et møte her.

Danmarks største privateide kjøkkenvirksomhet
Designa Kjøkken er Danmarks største privateide kjøkkenvirksomhet. 

Lett å velge riktig
Et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du godt design du ikke vil gå lei av! Designa er din garanti for at du sitter igjen med et kjøkken som holder seg moderne i mange år. Og, som motstår hverdagens slitasje lenge etter at du har begynt å drømme om noe nytt.

Danske design & håndverk
Designa har mer enn 27 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt akkurat for ditt behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles helt riktig fordi de svinger i takt med din levemåte.

Garanti for daglig glede
Alle våre produkter er naturligvis dekket av alminnelige reklamasjonsregler, men hos Designa legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter at kjøkkenet er tatt i bruk. Andre kaller det "utvidet garanti", men for oss er det egentlig bare en selvfølge.

Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler – samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Men vi tror ikke du får bruk for den…

Designa holder til det meste. Les mer om Designas garantier her.

SoftClose 
Vi har SoftClose som standard i alle skap uten ekstrakostnader.

Bestem leveringsmåte selv
Hos Designa bestemmer du selv hvordan det nye kjøkkenet skal leveres - samlet eller delvis, levert eller hentet.

Transparente priser
Uansett hvilket produkt eller servicenivå du velger, kommer det ingen ubehagelige overraskelser.

Opplev Designas fordeler

Mer kvalitet & trygghet 
Hos Designa vet vi at kvalitet er fundamentet for gleden ved å kjøpe et kjøkken. Derfor er det solide produkter av høy kvalitet som gjør kjøpet til en trygg opplevelse og en sunn investering. Våre høye standarder sikrer at du alltid får et kjøkken som holder seg ungt lenge, slik at kan du bevare gleden i mange år framover.

Solid kvalitet
Designas kjøkken skal kunne holde til det livet kjøkkenet er en del av. Designas sponplater består av 70 % gjenbruk og våre opphengslister er ikke laget av sponplate, men av furu. Dessuten har Designas skuffer 16mm bunn. Det øker belastningsevnen og sikrer kjøkkenets holdbarhet i mange år.

Kvalitet & pris
Vi vet at noen kunder ønsker seg et lekkert kjøkken til best mulig pris. Andre kunder setter stor pris på lekre materialer og kjøkken med et unikt design som oser av kvalitet. Vi har gjort det enkelt for deg å velge ved å ha et sortiment som kan oppfylle så godt som alle kjøkkendrømmer.

Trygghet & Service
Trygghet er viktig når det gjelder kjøpet av ditt nye kjøkken. Derfor sørger vi gjerne for oppmåling, tegning, bestilling, levering og montering. Designas personale har erfaring med å sette seg inn i dine ønsker og vi guider deg akkurat så mye du ønsker. Det gir deg ro til å kunne  konsentrere deg om de viktige beslutningene.

Dansk produksjon
Designa er en dansk kjøkkenfabrikk og våre kjøkkener produseres i Danmark. Vi rår over et topp moderne produksjonsapparat som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Mer stil 
Hos Designa utvikler vi våre kjøkken med tanke på farger og materialer, så vel som form og funksjon. Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og et av de rommene vi oppholder oss mest i. Både når vi er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er det viktig at vi innreder kjøkkenet slik at rommet avspeiler vår personlige stil.

Individuelle løsninger
Et fokusert og samtidig bredt sortiment er forutsetningen for at du kan designe ditt individuelle kjøkken. Med et stort utvalg av skap, skuffer og innredninger finner vi enkelt en løsning som passer til din bolig. Dermed kan du alltid treffe din helt egne stil, uten å måtte gå på kompromiss av noe. 

Design finish 
Designas kjøkken er alltid gjennomsyret av en høy grad av design finish, og her er det detaljene som gjør forskjellen. Både for din kjøkkenstil, men også for den vedvarende finishen når kjøkken er tatt i bruk.

For eksempel poleres laminatet ved vaskekanten for å styrke kantens holdbarhet for slag fra gryter og stekepanner, slik at benkeplaten kan bevare sitt gode utseende ved bruk. Og kledningen på baksiden av kjøkkenelementene er montert i not, noe som sikrer stabiliteten. Ikke noe du spekulerer over når du skal designe kjøkkenet ditt, men av stor betydning for den endelige finishen når et kjøkken skal være helt rett. Foruten estetikk har finishen altså også stor betydning for funksjonalitet og holdbarhet.