Eiendomsforvaltere

Vi håndterer alt fra start til slutt for deg
Hvis du ønsker det, håndterer vi gjerne alt fra start til slutt, slik at du slipper ekstra bry. Vi tar hånd om alt, både stort og smått, slik at du kan konsentrere deg om leietakerne dine.

Din garanti for at prosjektet ikke går i stå
Hos Designa slipper du bryet med at bestillingen på kjøkken, bad og garderobe blir levert i flere omganger – her kommer alt på samme tid, både hvitevarer og elementer. Vi er fleksible og har hurtig responstid dersom uforutsette ting skjer.

Du får en kontaktperson
Hos Designa får du én fast kontaktperson slik at vi kan gi deg den beste servicen og rådgiving. Vi inngår et tett samarbeid, slik at vi kjenner dine ønsker og behov.

Din garanti for dansk design & håndverk
Designa har mer enn 20 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt for dine leietakeres behov.

Din garanti på det nye kjøkkenet
Vi tilbyr opp til 25 års garanti på nye Designa kjøkken – 25 år på bevegelige deler, 10 år på skap og skuffer, og 5 år på benkeplater. men vi tror ikke du får bruk for det, Designa holder til det meste.

Et bredt, stilsikkert utvalg
Hos Designa får du tilgang til et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, noe som gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du godt design som du og dine leietakere ikke vil bli lei av. Designa er din garanti for at du leverer et kjøkken som holder seg moderne i mange år.

Du får samme produkt uansett om det er ferdig montert eller ikke
Hos oss er det ingen forskjell, uansett om kjøkkenet leveres ferdig montert eller umontert. Det er din garanti for at du får samme produkt - hver gang.

Du får integrert soft-close i alle skap uten meromkostninger
I alle våre skap får du integrert Soft-Close som standard uten meromkostninger. Vi leverer også Soft-Close til skuffene, hvis du ønsker det.

Du bestemmer selv pris & levering 
Ønsker du å få kjøkken levert umontert, ferdigmontert eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt – det er opp til deg. Vi tilpasser oss dine behov og ønsker for et samarbeid.

Du betemmer selv hastighet og levering
Ønsker du hurtig levering på kjøkkenelementer, kan vi tilby deg neste dag-levering på umonterte elementer. Ønsker du et montert kjøkken, kan vi levere det til deg på en uke.

Du får alt levert til samme tid
Hos Designa Proff slipper du bryet med å få kjøkkenet levert i flere omganger – her kommer alt til samme tid, både hvitevarer, elementer og selve kjøkkenet. 

Kontakt en av våre to nasjonale salgssjefer. De kan finne den riktige lokale kontaktpersonen for deg.

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef Proff

Ivar Martin Hagen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 99 38 52 90
imh@designa.dk

 

 

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef ProffTore Langen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 901 87 002
tl@designa.dk