Doctorgaarden, facade

Borettslag i hjertet av Stokke

Samarbeidet med Jon Nordbotten Doctorgaarden A/S

Designa Horten har hatt gleden av å samarbeide med Jon Nordbotten A/S for prosjektet Doctorgaarden / Fredrik Stangsgate, Stokke sentrum. Her har vi levert og montert kjøkken til 13 miljøvennlige bygårder som skal være innflytningsklare i august 2022. 

Kjøkkenmiljøene er laget av Designa etter et konsept designet av RE Arkitektur AS.  

lamel grafik
Doctorgaarden - hvidt køkken

Urban minimalisme og ro

Borettslaget ligger litt tilbaketrukket fra byens stress, men du har fortsatt alle fasiliteter og bekvemmeligheter rett utenfor døren. Ønsket om ro gjenspeiles i arkitekturen, som også gjenspeiles i leilighetenes moderne og minimalistiske kjøkkendesign med rene, lyse overflater og håndtaksfrie dører. 

grafik f græs
hvidt kjoekken i Doctorgaarden-byggeriet

Både praktisk og estetisk

Alle kjøkken leveres og monteres med LED-lys under overskap, induksjonstopp, innbyggingsovn, kombinert fryser og kjøleskap og oppvaskmaskin. 

Alt dette sikrer plassoptimalisering og brukervennlighet i hverdagen på hvert enkelt kjøkken. 

lamel kaffebønder
Doctorgaarden - hvidt køkken

Et samarbeid på byggherrens betingelser

Kvaliteten på kjøkkenet er én ting, kvaliteten på samarbeidet mellom oppdragsgiver og Designa er en helt annen. Hos Designa er vår service og profesjonalitet av høyeste prioritet. 

Vi har mange års erfaring med både store og små byggeprosjekter. Vår suksess har derfor bidratt med å forsikre oss om at prosjekt Doctorgaarden får en erfaren og kompetent samarbeidspartner som hele tiden jobber med å finne de beste løsningene til den beste prisen. 

grafik af kjøkken
Doctorgaarden-byggeriet

Kontakt en rådgiver i området ditt

Finn din nærmeste Proff- og prosjektrådgiver her.

Kontakt DESIGNA Proff
grafik af kop
kontakt en rådgiver