Doctorgaarden, facade

Borettslag i hjertet av Stokke

Samarbeidet med Jon Nordbotten Doctorgaarden A/S

Designa Horten har hatt gleden av å samarbeide med Jon Nordbotten A/S for prosjektet Doctorgaarden / Fredrik Stangsgate, Stokke sentrum. Her har vi levert og montert kjøkken til 13 miljøvennlige bygårder som skal være innflytningsklare i august 2022. 

Kjøkkenmiljøene er laget av Designa etter et konsept designet av RE Arkitektur AS.  

lamel grafik
Doctorgaarden - hvidt køkken

Urban minimalisme og ro

Borettslaget ligger litt tilbaketrukket fra byens stress, men du har fortsatt alle fasiliteter og bekvemmeligheter rett utenfor døren. Ønsket om ro gjenspeiles i arkitekturen, som også gjenspeiles i leilighetenes moderne og minimalistiske kjøkkendesign med rene, lyse overflater og håndtaksfrie dører. 

grafik f græs
hvidt kjoekken i Doctorgaarden-byggeriet

Både praktisk og estetisk

Alle kjøkken leveres og monteres med LED-lys under overskap, induksjonstopp, innbyggingsovn, kombinert fryser og kjøleskap og oppvaskmaskin. 

Alt dette sikrer plassoptimalisering og brukervennlighet i hverdagen på hvert enkelt kjøkken. 

lamel kaffebønder
Doctorgaarden - hvidt køkken

Et samarbeid på byggherrens betingelser

Kvaliteten på kjøkkenet er én ting, kvaliteten på samarbeidet mellom oppdragsgiver og Designa er en helt annen. Hos Designa er vår service og profesjonalitet av høyeste prioritet. 

Vi har mange års erfaring med både store og små byggeprosjekter. Vår suksess har derfor bidratt med å forsikre oss om at prosjekt Doctorgaarden får en erfaren og kompetent samarbeidspartner som hele tiden jobber med å finne de beste løsningene til den beste prisen. 

grafik af kjøkken
Doctorgaarden-byggeriet

Plads til at nyde livet

Naturen er en stor inspirationskilde til Lighthouse. Havets farve, bølgernes kurver, skoven og sandet er elementer, der lever videre i byggeriet. Særligt køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven. Solide materialer som egetræ, corian og linoleum leder tankerne mod havets og sandets farver og rammesætter et køkken, der inviterer naturen ind. Der er ligeledes kræset for køkkendetaljerne med underlimet vask samt egefinér på bagsiden af køkkenlågerne.

Alle lejligheder i Lighthouse er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Gode løsninger og gedigent håndværk er samtidig med til at gøre hverdagen nem og bekvem for beboerne, så der er tid til afslapning og livsnydelse.

Her kan du komme hjem og nyde den fantastiske udsigt, der nærmest kun er begrænset af, hvor langt øjet rækker. Fra alle boligens rum vil udsigten være som et evigt foranderligt maleri.

Kontakt en av våre to nasjonale salgssjefer. De kan finne den riktige lokale kontaktpersonen for deg.

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef Proff

Ivar Martin Hagen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 99 38 52 90
imh@designa.dk

 

 

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef ProffTore Langen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 901 87 002
tl@designa.dk