csr-ansvarlighed-baeredygtighed

Vi tar ansvar

For oss handler CSR (Corporate Social Responsibility) om at vi tar ansvar for både samfunn og miljø gjennom en ansvarlig drift av virksomheten vår. 

Vårt hovedkontor, produksjon og lager ligger i Midtjylland i Danmark. Vår jordnære mentalitet er drevet av det vakre landskapet og miljøet som omgir oss. Den gir oss en daglig påminnelse om hvor viktig det er å bevare det vi har, både for oss selv, men også fremtidige generasjoner. Derfor utfordrer vi oss selv, slik at vi kan finne de mest bærekraftige løsningene gjennom hele verdikjeden. 

Med sertifiseringer, dokumentasjon og fornybare energikilder har vi fokus på alle aspekter ved levetiden til et kjøkken, fra fremstilling til bruksfase og avhending. Vi har EPD og LCA som dokumentasjon og bruker det som grunnlag for å jobbe strategisk med forbedringer for klima og miljø. Over 98 % av materialene våre kan gjenbrukes, og målet vårt er at det også skal gjelde de siste 2 %. 

Vi tror at hvert steg mot en bedre verden har stor betydning, både for oss og for barna våre.   

Sosialt ansvar

Hos Designa er vi opptatt av ansvarlig beslutningstaking for mennesker, miljø og materialer.

Vi tar det ansvaret på alvor og jobber hardt for å bidra til en positiv innvirkning på samfunnet vårt. 

Les mer
Sosialt ansvar
Social reponsibility

Ansvar for miljøet

Hver gang vi produserer en ny kjøkken-, bad- eller garderobeløsning, har vi miljøet i tankene. 
 
Vårt medlemskap i Rådet for Bæredygtigt Byggeri, samt ulike sertifiseringer og miljømerker vitner om vår ansvarlig tenkning, som vi hele tiden prøver å påvirke i en positiv retning, nettopp for å gi våre kunder en trygg handleopplevelse. 

Les mer
Ansvar for miljøet
Environmental responsibility

Med sertifiseringer får vi en garanti for at våre kunder får et kvalitetsprodukt som er produsert med hensyn til miljø og klima.

Produktion

Vi stiller krav

Hos Designa Kjøkken stiller vi krav til våre leverandører og samarbeidspartnere for å møte de høye kravene til miljø og klima, samt produktsikkerhet og kvalitet. 
 
Råvarer, kvaliteter og sikkerhet testes fortløpende, ettersom vi tar det for gitt å kunne dokumentere vårt produkt og dets egenskaper. 

Se tester og sertifiseringer
Vi stiller krav
Vi stiller krav

Et miljøvennlig valg

Ditt bevisste valg for den unike kvaliteten, designet og funksjonaliteten til våre trygge og solide kjøkken-, bad- og garderobeløsninger garanterer en investering som gir mange års glede. 
 
Møt din serviceinnstilte kjøkkenkonsulent i butikken og opplev våre produkter på nært hold. 
 
Vi sees i din lokale Designa Kjøkken butikk!

Book et møte
Et miljøvennlig valg
Et miljøvennlig valg
Indfræsede ramme - nyhed

Finn din nærmeste Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe helt annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Oppdag de ulike materialene. Finn fargene som passer hos deg. Test de mange funksjonene. 
 
Hva venter du på? 
 
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn en kjøkkenbutikk
Finn din nærmeste DESIGNA KJØKKEN-butikk
Finn din nærmeste DESIGNA KJØKKEN-butikk