Quooker - Den kokende vannkranen

Quooker!
Den kokende vannkranen

En helt spesiell, praktisk detalj: Kokende vann rett ved hånden. Voila!

En kokende vannkran

Hos Designa hyller vi det gode kjøkkenlivet. Derfor har vi samlet det beste av det beste til kjøkkenet ditt. Og her er en av våre stjerner: Den kokende vannkranen fra Quooker! 

... som også kan være leveringsdyktig med fleksibelt uttrekk, liflig brus og isvann. Du bestemmer. 

Med en Quooker-kran har du først og fremst kokende vann rett ved kranen, så du slipper å vente på vannkokeren. Det sparer deg tid, energi og slik at du kan nyte det gode kjøkkenlivet. 

Quooker-kranen passer i standard hull-mål i vasker og benkeplater. Derfor kan du også enkelt ta den med deg hvis du skal flytte inn i et nytt hjem. 

Book et møte og hør mer
grafik af køkken
Quooker flex round i sort

To trykk og et vri. Så enkelt er det.

Spar tid og skåne miljøet med en Quooker

Med en Quooker sparer du tid. Tenk deg å kunne skålde skjærefjølene dine umiddelbart mens du lager mat. 

Smokker og tåteflasker kan også være rene, oppvarmet og klare på sekunder i stedet for minutter. De fleste familier med små barn vet at minuttene man venter på en vannkoker føles som år når man midt på natten skal lage en flaske til en gråtende baby. En fersk kopp kaffe eller te er også klar med to trykk og et vri. 

Quookeren er også det miljøvennlige valget når det gjelder vannforbruk. Du tapper nøyaktig den mengden vann du trenger - enten det er en liten kopp kaffe eller en stor mugge vann. 

Skal du bruke vanlig varmt vann, trenger ikke vannet å renne så lenge som med en vanlig vannkran. En Quooker blander kaldt og kokende vann, slik at du umiddelbart kan tappe varmt vann. 

grafik af køkken
Quooker square i stål

Velg fritt blant Quookers mange forskjellige typer vannkraner, inkludert de vakre og elegante messingmodellene, som vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og klassisk uttrykk.

Hvordan skal din kokende vannkran se ut?

 • Quooker Fusion Round i patinert messing
  Quooker Fusion Round i patinert messing
 • Quooker Flex i sort med uttrekk
  Quooker Flex i sort med uttrekk
 • Quooker Square I krom
  Quooker Fusion Square i krom
 • Quooker Fusion Square i messing
  Quooker Fusion Square i messing
 • Quooker Fusion Round i messing
  Quooker Fusion Round i messing
 • Quooker Flex Round i sort
  Quooker Flex Round i sort

En vannkran med kokende vann... og isvann

Det finnes mange modeller og bruksmuligheter når du skal velge en Quooker. Du kan blant annet velge en Quooker Flex med et fleksibelt røruttak, som gjør det ekstra enkelt å rengjøre vaskeområdet på kjøkkenet. 

Eller hva med en modell med både kokende vann og isvann, slik at du alltid kan nyte perfekt tempererte drikkevarer, uansett hva du har lyst til. 

Skal din Quooker kunne gjøre alt, så er Quookers 5 i 1 det riktige valget for deg. Den inkluderer en kjøler, slik at du kan tappe både kokende, vanlig varmt, avkjølt, kullsyrevann og isvann direkte fra kranen. 

Foretrekker du et mer enkelt funksjonsdesign, så er Quooker 3 i 1 det riktige valget for deg, da det gir mulighet for å tappe kokende, vanlig varmt og kaldt vann fra én kran. 

Book et møte og hør mer
grafik af græs
Quooker Square i krom
Quooker - den kogende vandhane

Oppgrader ditt eksisterende kjøkken med en Quooker

Quookeren er en luksuriøs investering i kjøkkenarmatur, som er enkel å implementere i både ditt nye og eksisterende kjøkken. Den finnes i mange vakre design og farger, som passer til alle forskjellige typer kjøkken, stort eller lite, nytt eller gammelt. 

Følelsen av et helt nytt kjøkken er en stor investering som belaster både lommeboken og miljøet. 

Velger du å oppgradere kjøkkenet ditt med en Quooker, kommer du et langt stykke på vei mot følelsen av et nytt kjøkken. Du oppgraderer ikke bare vannkranen din, men hele bruksopplevelsen på kjøkkenet. 

grafik af kaffebønner
Quooker Flex Round I bruneret messing

Få et tilbud på en Quooker når du bestiller nytt kjøkken

Én ting er å se på kjøkkener og delikate, kokende vannkraner på nettet. Det er noe annet å oppleve det i virkeligheten. Kjenne på materialene. Oppleve fargene. Prøve ut funksjonene. 

Så hva venter du på? 

Vi ønsker deg velkommen til en av våre mange Designa butikker, og er klare til å hjelpe deg med både den store kjøkkenfornyelsen og den mindre oppgraderingen. 

Finn butikk
Find din lokale Designa butik
Find din lokale Designa butik

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.