Få bedre oversikt med skuffeinnredning

Skuffer skal gi oversikt, og hvordan du innreder kjøkkenskuffene spiller en viktig rolle for arbeidsgleden på kjøkkenet. Få inspirasjon til en praktisk og elegant skuffeinnredning.

Velg praktiske skuffer

Det skal være enkelt å finne de redskapene du skal bruke på kjøkkenet, og de bør helst ligge på samme sted hver gang.

Med en oversiktlig skuffeinnredning har du alt du trenger innenfor rekkevidde. Du unngår, i motsetning til hylleskap, at du må ned på alle fire for å få tak i et fat som har havnet bakerst i skapet.

Se våre skuffeløsninger
Velg praktiske skuffer
Velg praktiske skuffer
Forskjellige skuffer, forskjellige muligheter

For å få den optimale skuffeinnredningen, har vi tenkt grundig gjennom skuffeelementene og designet dem slik at de utnytter hver eneste centimeter i skuffen. Med en kombinasjon av elementene får du plass til både korketrekker, saks og hvitløkspresse.

Innred skuffene dine med eik

Eik er et materiale som skaper et eksklusiv preg og rene linjer. Hvis du velger skuffeelementer i eik, kan du ikke unngå å bli glad hver gang du åpner skuffene. Det er et godt valg for deg som ikke vil gå på kompromiss med detaljene.

Bli inspirert til å velge kjøkkenelementer
Innred skuffene dine med eik
Innred skuffene dine med eik
Velg et fleksibelt skuffesystem

Med innsatsene fra vår ORGALINE-serie får du en fleksibel skuffeinnredning der du selv definerer størrelsen på inndelingene. Med fulluttrekk får du plass til alt fra kniver og gafler til nøkler og lommebok. Serien er utformet i stålbrett som gir et moderne og industrielt preg.

Opplev ORGALINE
Velg et fleksibelt skuffesystem
Velg et fleksibelt skuffesystem
Skuffeinnredningen for den prisbevisste

Hvis du er på utkikk etter en praktisk og rimelig skuffeinnredning, er våre skuffeinnsatser i hardplast det opplagte valget. Med de ferdigdefinerte rommene blir din oppgave bare å velge hvilke skuffer de forskjellige tingene skal plasseres.

Les også: Hva koster et nytt kjøkken?
Skuffeinnredningen for den prisbevisste
Skuffeinnredningen for den prisbevisste
Ta høyde for arbeidsstasjonene

Du oppnår den beste flyten i kjøkkenet hvis du tar høyde for tre arbeidsstasjoner når du innreder kjøkkenskuffene dine: skjære, skylle og steke.

Ha eventuelt en kolonialskuff med krydder og en skuff med stekespader og sleiver i nærheten av kokeplaten, og la knivene dine være i nærheten av skjærestasjonen.

Innred kjøkkenet optimalt
Blank
Køkkenskuffer
Tenk over håndtakene på kjøkkenet

Det er ikke bare en gjennomtenkt innredning av kjøkkenskuffene som har betydning for arbeidsgangen i kjøkkenet. Valg av håndtak spiller også en viktig rolle, siden plasseringen av håndtak både påvirker uttrykket, og funksjonaliteten på kjøkkenet.

Tenk over håndtakene på kjøkkenet
Tenk over håndtakene på kjøkkenet
Gjennomtenkte hverdagsdetaljer

Det er ikke mye som skal til før du merker en betydelig forskjell på kjøkkenet. Vurder om du skal ha et avfallssystem i optimal arbeidshøyde. Hvis du plasserer en søppelbøtte i nærheten av skjærestasjonen, kan du enkelt skyve grønnsaksrester over i den uten at det faller på gulvet. Det er en av de små, gjennomtenkte detaljene som bidrar til å øke arbeidsgleden.

Få styr på kjøkkenplanleggingen
Gjennomtenkte hverdagsdetaljer
Gjennomtenkte hverdagsdetaljer
Få hjelp til å velge

Det er de små detaljene som utgjør forskjellen i hverdagen. Når du velger et DESIGNA-kjøkken, er det du som er designeren. Innredningsekspertene våre står alltid klare til å hjelpe og veilede deg.
 

Book ditt møte her
Få hjelp til å velge
Få hjelp til å velge
Finn din lokale DESIGNA butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange DESIGNA butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste DESIGNA butikk
Finn din lokale DESIGNA butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste DESIGNA butikk eller kontakt oss nedenfor

Finn butikk Skriv til oss
Ingen spørsmål er dumme
 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
   
  Hos DESIGNA gir vi alltid en fast pris for montering, slik at ingen overraskelser oppstår.
 • Selvfølgelig! DESIGNAs garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos DESIGNA legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.