Nye kjøkkenløsninger fra DESIGNA

Oktober 2018

Fargerik dansk design:
Nye kjøkkenløsninger fra DESIGNA


I vinter kan du skape en helt ny og trendy kjøkkenstil med de siste tilskuddene i danske DESIGNAS store portefølje av skap- og skuffefronter.

Nå kan du velge mellom hele ti ulike trendfarger kombinert med slitesterk og praktisk dansk design fra DESIGNA.

De nye modellene skap- og skuffefronter Presa og Colore fokuserer på rene, stilsikre og tidløse linjer og sofistikerte farger, og leveres både som håndtaksfrie løsninger, med valgfrie håndtak og som push-open.

Tidløse men trendy farger
– Å sette ekstra farge på kjøkkenet kan virkelig gi et skikkelig løft til det rommet der så mange av oss i dag bruker det meste av tiden når vi er hjemme. Da er det viktig å velge farger som både er trendy og tidløse, sier designer Brigitte Kürzel hos DESIGNA A/S.

– For Presa og Colore har vi kommet frem til hele ti ulike finisher, som alle har den tidløse og stilsikre kvaliteten du vil glede deg over i hele kjøkkenets levetid. Disse er rosa, hvit, dyp blå, petrol blå, lys blå, grønn, lys grå, mørk grå, lys sand og sand.


Presa leveres med en helt glatt front, og du kan velge mellom å ha påmonterte håndtak eller en løsning med push-open-mekanikk. Colore har en innebygd grepsliste i alle dører og fronter.

Flere alternativ til farger
Å inkludere en farge på kjøkkenet er i skuddet som aldri før, men DESIGNA har også flere alternativer å velge mellom for de som ikke ønsker å tone det hele ned litt.

– I tillegg til de rene fargene, har vi har kommet frem til fem alternativer – hvit, lys og mørk grå, samt lys og mørk sand. Alle disse fem alternativene gir kjøkkenet ditt et sofistikert uttrykk, og lar mulighetene for å «fargelegge» med andre interiørløsninger stå åpne, sier Brigitte Kürzel.

DESIGNA har nå 20 butikker over hele Norge, der du kan møte baderoms- og kjøkkeneksperter som hjelper deg fra idé til ferdig installerte løsninger.

5 kjøkkentips til deg som skal velge nytt kjøkken
1. Ikke vær redd for å aksentuere kjøkkenet med bruk av farger, men gå for
sofistikerte, stilsikre valg
2. Husk at et kjøkken skal vare lenge – velg løsninger som kombinerer tidløshet med stil
3. Tenk praktisk – se etter løsninger som tilbyr stor grad av fleksibilitet
4. God design skal se bra ut, men også fungere perfekt. Finn løsningene du vet vil fungere best for deg.
5. Ta deg god tid og snakk med ekspertene! Med riktig informasjon vet de hva som gagner deg best.

Nedlastning
Materialet i denne pressemeldingen kan lastes ned her:

Hent Colore dyb blå kjøkken her

Hent Presa rosa bad her

Hent pressemelding som PDF her