Prosjekter

Hos oss får du en fast kontaktperson slik at vi kan gi deg den beste servicen og rådene. Vi inngår et tett samarbeid, slik at vi vet dine behov i hverdagen og de ønsker og behov du måtte ha.

Din garanti for dansk design og hånsverk
Designa har mer enn 25 års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt for dine leietakeres behov.

Din garanti for nye kjøkken
Vi tilbyr opp til 25 års garanti på nye Designa kjøkken – 25 år på bevegelige deler, 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Men vi tror ikke du får bruk for det, Designa holder til det meste.

Et bredt, stilsikkert utvalg
Hos Designa får du tilgang til et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, noe som gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du godt design som du og dine kjøpere ikke vil bli lei av. Designa er din garanti for at du leverer et kjøkken som holder seg moderne i mange år.

Du får samme produkt uansett om det er et ferdig montert eller ikke
Hos oss er det ingen forskjell, uansett om kjøkkenet leveres ferdig montert eller umontert. Det er din garanti for at du får samme produkt - uansett.

Du får integret soft-close i alle skap uten meromkostninger
I alle våre skap får du integrert Soft-Close som standard uten meromkostninger. Vi leverer også Soft-Close til skuffene, hvis du ønsker det.

Du bestemmer selv pris og levering
Ønsker du å få kjøkken levert umontert, ferdigmontert eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt – det er opp til deg. Vi tilpasser oss akkurat dine behov og ønsker for et samarbeid.

Du bestemmer selv hastighet og levering
Ønsker du hurtig levering på kjøkkenelementer, kan vi tilby deg neste dag-levering på umonterte elementer. Ønsker du et montert kjøkken, kan vi levere det til deg på én uke.

Kontakt en av våre to nasjonale salgssjefer. De kan finne den riktige lokale kontaktpersonen for deg.

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef Proff

Ivar Martin Hagen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 99 38 52 90
imh@designa.dk

 

 

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef ProffTore Langen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 901 87 002
tl@designa.dk