Sosialt ansvar

Sosialt ansvar

Vi tror at hvert steg mot en bedre verden har stor betydning, både for oss og for barna våre. 

Våre medarbeidere

Kjøkken, bad og garderobe fra Designa Kjøkken produseres i et produksjonsanlegg med avanserte, langtidsholdbare maskiner og med høye sikkerhetstiltak. Produktene er av høy kvalitet som varer i årevis og produseres i Danmark av ansatte som tjener godt, har flere ulike fordeler og tar ut pensjon. 

Våre kunder

Våre kunder blir møtt med en profesjonell tilnærming og engasjement. For oss er det naturlig at det å ta ansvar og overholde avtaler går hånd i hånd. Hos oss vil du aldri høre «Det er ikke mitt ansvar». Vi ser på kundenes investering som et felles prosjekt og ansvar, og sier derfor: «Det kan vi fikse». Vi er med deg hele veien, både når vi lykkes og når prosessen går tregere enn ønsket. Vi streber alltid etter å strekke oss litt ekstra for kundene våre. "Designa Kjøkken er design, kvalitet og solid håndverk kombinert for en god og trygg handleopplevelse". 
  
Vi er stolte av den høye kvaliteten på produktene våre, som både er trygge og godkjente – og med Designa Garantier gir vi 5 års garanti på benkeplater, 10 år på skap og dører og 25 år på skuffer og hengsler, samt individuell service for våre kunder. 

Vi støtter det lokale

Vi støtter både sosiale og bærekraftige tiltak. Prosjektene velges ut etter deres potensiale for å gjøre en forskjell. Vi støtter lokale klubber, frivillige organisasjoner, støtteorganisasjoner og mer. .