køkken med lyse lamelfronter

Vedlikehold
av lamellfronter

Inviter naturen inn i hjemmet ditt med de varme tonene fra lamellfrontene

Hva er lamellfronter for et materiale?

Alle lameller fra Designa er heltre og skaper en unik og naturlig overflate for skapdører og skuffefronter på kjøkkenet. 

Fordelene med lamellfronter inkluderer: 

  1. Lamellfronter gir en autentisk trefølelse og utseende som passer godt til mange kjøkkenstiler, spesielt de med fokus på naturlige materialer og bærekraft. 
  2. Siden lamellene er små trestykker som er skjøtet sammen, skaper de et unikt og variert mønster som ikke blir det samme på to fronter. 
  3. På grunn av måten lamellene er montert på et brett, er lamellfronter mer stabile og mindre tilbøyelige til å deformeres eller deformeres sammenlignet med massivtrefronter. 
Les mer om kjøkkenfronter
grafik af græs
lamelfronter kjøkken

Rengjøring og vedlikehold

Hos din lokale Designa- butikk kan du kjøpe Front Cleaner, FC12, som er vårt spesialprodukt for daglig vedlikehold av kjøkkenfrontene dine. 

Følg disse enkle trinnene: 

1. Tørk lamellfrontene regelmessig av med en myk, fuktig klut for å fjerne støv og skitt. Bruk milde rengjøringsmidler, men unngå slipemidler eller sterke kjemikalier som kan skade treoverflaten. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye vann da dette kan skade treverket. 

2. Etter rengjøring, tørk lamellfrontene grundig med en myk, tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Dette bidrar til å forhindre at vann trenger inn i treet og skader det. 

3. Avhengig av treslag og overflatebehandling (lakk, olje, voks etc.) kan det være nødvendig å etterbehandle lamellfrontene med jevne mellomrom for å beskytte dem og opprettholde utseendet. 

Slik sikrer du at lamellfrontene dine på kjøkkenet forblir både vakre og funksjonelle i årevis. 

grafik af lameller
lamel kjøkken

Har du spørsmål om kjøkkenet ditt?

Har du fortsatt spørsmål om vedlikehold av ditt Designa kjøkken? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med din nærmeste Designa-butikk. 

Våre kjøkkenkonsulenter er lidenskapelige eksperter, og de kan utrolig mye om vårt sortiment og produktmaterialer. De er alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål om vedlikehold. 

Finn butikk
grafik af køkken
køkkenmøde