Kjøkkenfronter

Kjøkkenfronter - hva bør du velge?

Kjøkkenfrontene du velger skal ikke bare passe til kjøkkenets stil. De skal også matche de ønskene og behovene du har for vedlikehold og rengjøring. Skapdørene vil ofte være det første du velger, fordi de setter rammen for kjøkkenet, men vet du hva du bør tenke på? Få vite det du trenger for å ta den riktige avgjørelsen.
To rustikke nyheter – spilefronter i mørk eller naturlig eik

Vi utvider Nature by DESIGNA-kolleksjonen med spilefronter i rustikk eik – designet med respekt for treverkets naturlige nyanser. Det blir neppe mer nordisk enn når du innreder kjøkkenet ditt med spilefronter i rustikk mørk eller naturlig eik. ​ ​

Nyt lys- og skyggeeffekten som fremhever treverkets naturlige nyanser. Et elegant valg som tar ditt kjøkkendesign til nye høyder.

Opplev Nature by DESIGNA
To rustikke nyheter – spilefronter i mørk eller naturlig eik
Kjøkkenfronter
Nye fronter til det gode kjøkkenliv: Fire moderne farger

Vi utvider Classic by DESIGNA-kolleksjonen med stilrene profilerte fronter. En elegant nytolkning av en gammel klassiker. Grå, hvit, blå eller grønn? Det er opp til deg. De profilerte frontene fås i fire moderne farger, slik at de passer inn med resten av innredningen din.

Opplev Classic by DESIGNA
Nye fronter til det gode kjøkkenliv: Fire moderne farger
Kjøkkenfronter
Ta utgangspunkt i behovene dine

Det kan høres banalt ut, men måten du bruker kjøkkenet ditt på har betydning for hvilke kjøkkenfronter du bør velge. Du slipper ikke helt unna vedlikehold, uansett hvilke kjøkkenfronter du velger, men det er forskjell på om de skal motstå røff behandling fra kjæledyr eller fettete fingre fra barn.

Få hjelp til kjøkkenplanleggingen
Ta utgangspunkt i behovene dine
Kjøkkenfronter
Velg materiale med omhu

Hos DESIGNA er det du som er designeren. Du bestemmer hvordan kjøkkenet skal se ut. Derfor får du også et av markedets bredeste utvalg av kjøkkenfronter. Alle materialer har sine fordeler og ulemper. Nedenfor kan du se noen av de egenskapene som materialene har.

Melamin

Slag- og ripefast, enkel rengjøring og en rimelig løsning.
 

Folie

Slitesterk overflate, motstandsdyktig overfor riper og enkel rengjøring.
 

Høyglans

Blank overflate, reflekterer lyset, enkelt vedlikehold og attraktiv pris.

Linoleum

Ensartet, matt overflate, flere fargemuligheter og lett vedlikehold.
 

Laminat

Slitesterk, fås i mange moderne farger og er lett å rengjøre.
 

Finer

Naturlig look og rengjøringsvennlig overflate. Tåler ikke harde støt og slag.
 

Massivt tre

Eksklusivt valg, slitesterkt og stort sett vedlikeholdsfritt.

Les også: hva koster et nytt kjøkken?
Det rimelige valget

Hvis du er på utkikk etter et nytt kjøkken som ligger i den rimeligere enden av skalaen, er det en god idé å ta en titt på kjøkkenfrontene i enten melamin eller med folie.

Her får du mye kjøkken til en overkommelig pris. Den samlede prisen avhenger likevel av hva du ellers prioriterer – her har valg av benkeplate og skapløsning en ekstra stor betydning.

Se vårt kjøkken
Det rimelige valget
Det rimelige valget
Det praktiske valget

Med høytrykkslaminat får du en kjøkkenfront som er både slitesterk og i robust kvalitet. Det er et svært godt valg særlig hvis du har små barn eller kjæledyr, som kan gi kjøkkeninteriøret en hard medfart.

Med en kjøkkenfront i høytrykkslaminat kan du fjerne flekker og eventuelle fettete fingre øyeblikkelig, siden den daglige, lette rengjøringen kan gjøres med en oppvridd klut.

Det praktiske valget
Det praktiske valget
Det eksklusive valget

Hvis man ønsker å legge litt mer vekt på detaljene, gir spiler i massivt tre et eksklusivt uttrykk, som egner seg spesielt godt til den skandinaviske kjøkkenstilen. Dersom det skal være lyst og innbydende, er hvite eikespiler et ideelt valg, mens sorte eikespiler kan skape en flott kontrast til lysere nyanser.

Axis, som er vårt nye designkonsept, er en annen mulighet for en eksklusiv kjøkkenstil. Med Axis får du elegante og enkle linjer som løfter den håndtaksfrie designen opp på et nytt nivå.

Opplev det nye designkonseptet
Det eksklusive valget
Det eksklusive valget
Nye kjøkkenfronter til et gammelt kjøkken

Utskiftning av kjøkkenfronter er en effektiv måte å fornye et kjøkken på. Hvis du skifter fargene på dine nåværende kjøkkenfronter, vil du tydelig kunne merke forskjellen. Ofte er det ikke mye som skal til for å få følelsen av et helt nytt kjøkken.

Tenk derfor over om det kan være en idé å velge kjøkkenfronter som er lette å friske opp – det kan for eksempel være kjøkkenfronter i folie. Det gjør det enklere hvis du senere ønsker å skifte kjøkkenfrontene til en annen farge.

Frisk opp ditt gamle kjøkken
Nye kjøkkenfronter til et gammelt kjøkken
Nye kjøkkenfronter til et gammelt kjøkken

Vi holder det vi lover

Når du handler hos DESIGNA, får du mer enn 25 års erfaring med produksjon av kjøkkenfronter. I all beskjedenhet gjør det at vi kan håndverket vårt til perfeksjon. For deg betyr det at du får kvalitetshåndverk med fokus på alle detaljer – selv ned til den minste. I tillegg til en finish av aller høyeste kvalitet, får du samtidig 10 års garanti på kjøkkenfrontene.

Les mer om garantiene våre
Vi holder det vi lover
Vi holder det vi lover

La ekspertene våre hjelpe deg

Hos DESIGNA har vi kjøkken for enhver smak, og heldigvis er smaksløkene forskjellige. Ingen kjøkken er helt like. Selv om du er designeren og har frihet til å bestemme selv, hjelper våre interiøreksperter deg gjerne hvis du har behov for det.

Book et gratis møte og få en uforpliktende samtale om hvilke kjøkkenfronter som passer best for deg.

Book et gratis møte
La ekspertene våre hjelpe deg
Book et møte

Kjenn på overflatene

Selv om vi kan skrive ganske mye om vårt utvalg av kjøkkenfronter, gir det deg simpelthen en annen følelse når du selv kan ta på dem. Kjøkkenet ditt er ikke bare et kjøkken – det er rammene rundt det gode hverdagslivet, og derfor bør du også velge den løsningen som gir deg de beste forutsetningene når hele familien leker, leser lekser og deler historier.

Ta gjerne en tur innom din nærmeste DESIGNA butikk og kjenn på de forskjellige typene av kjøkkenfronter. Vi står alltid klar til å gi deg flere råd med på veien, slik at du får den riktige kjøkkenløsningen.

Finn din DESIGNA butikk
Kjenn på overflatene
Kjenn på overflatene
Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste DESIGNA butikk eller kontakt oss nedenfor

Finn butikk Skriv til oss
Ingen spørsmål er dumme
 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her