Utbyggere og entreprenører

Utbyggere og entreprenører
Hos Designa Proff har vi mange års erfaring med større og mindre byggeprosjekter. Våre bedriftskonsulenter arbeider hver dag med ulike prosjekttyper. For å oppnå suksess med prosjektet ditt er det viktig å ha en erfaren og kompetent konsulent, som hele tiden jobber med å finne de beste løsningene, til den beste prisen, for prosjektet ditt. La oss gjøre det vi er best til, så kan du konsentrere deg om de viktige beslutningene. Bruk oss og kunnskapen vår til din fordel, slik at vi sammen kan fullføre et vellykket prosjekt.

Et bredt, stilsikkert utvalg
Hos Designa får du tilgang til et stilsikkert utvalg, som blander tidens trender med tidløse klassikere, noe som gjør det enkelt å velge riktig. Hos oss finner du godt design som du og dine kjøpere ikke vil bli lei av. Designa er din garanti for at du leverer et kjøkken som holder seg moderne i mange år.

Dansk design & håndverk
Designa har mer enn 25 års erfaring med å designe og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos oss får du kjøkken, bad og garderobe skapt akkurat for ditt behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles helt riktig fordi de svinger i takt med din levemåte.

Garanti for daglig glede
Alle våre produkter er naturligvis dekket av alminnelige reklamasjonsregler, men hos Designa legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.

Kontakt en av våre to nasjonale salgssjefer. De kan finne den riktige lokale kontaktpersonen for deg.

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef Proff

Ivar Martin Hagen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 99 38 52 90
imh@designa.dk

 

 

Ivar Martin Hagen - Nasjonal Salgssjef ProffTore Langen
Nasjonal Salgssjef Proff

Tlf. +47 901 87 002
tl@designa.dk