Eksklusivt kjøkken med luksuriøs karakter

Eksklusivt kjøkken med luksuriøs karakter

Følelsen av luksus er subjektiv - for oss i Designa er den lik gjennomført design i lekre materialer og med knivskarpe detaljer som tar pusten fra deg.

Eksklusivt kjøkken med plass til hjertevarme

Drømmer du om et kjøkken i luksusklassen, som er noe utenom det vanlige, er vi helt på din side. Kjøkkenet er stedet hvor man tilbringer størstedelen av tiden hjemme med familie og venner - så hvorfor ikke gjøre det til en luksuriøs opplevelse hver gang dere samles om matlaging og samvær?

Er du til avslappet luksus med myke former og varme farger, eller mer til stringent minimalisme og rene linjer? Begge deler kan oppfylles i et kjøkken fra Designa, som imøtekommer akkurat det som er ren luksus for deg.

La deg inspirere i vårt sortiment her
grafik af lameller
Den svævende køkkenø

Kompromissløst håndverk i snekkerkvalitet

Det er greit å være kresen, spesielt når det gjelder kjøkkenet ditt - og vi forstår deg godt. Hvis du går for løsninger som er gjennomtenkte og veloverveide, vil du garantert også sette større pris på det.

Liker du kompromissløst håndverk og dansk design, vil vårt snekkerkjøkken med fingerskjøtede skuffefronter falle i smak. Kombiner med en vakker kvalitetsbenkeplate i Corian eller Dekton, som er både slitesterke og svært stilrene i uttrykket.

Nature by Designa er en hyllest til skandinavisk designtradisjon - perfekt for deg som verdsetter ekthet og naturlige materialer.

Grafik af træstubbe
Den svævende køkkenø fra Designa
køkkenø

Mørkt, modig og med luksuriøs karakter

Velger du et kjøkken med mørke overflater, har du en gylden mulighet til å skape et eksklusivt leveområde med kjøkkeninnredning og detaljer som danner den perfekte rammen rundt livet ditt.

Mulighetene for å få luksus inn i kjøkkenet er mange. Våre lamellfronter i rustikk mørk eik er et elegant valg som løfter enhver kjøkkenøy og gir den et skulpturelt uttrykk. Likeledes er de innfreste grepene en raffinert detalj som passer godt til både linoleum og tre.

Hvis du vil bryte det mørke, kan du velge en armatur i messing eller stål, som kan stå i kontrast.

La deg inspirere til et mørkt kjøkken
Hvordan skal din køkkenø se ud?
Hvordan skal din køkkenø se ud?

Dykk ned i detaljene

Forskjellen på god og sublim kvalitet må finnes i detaljene. Derfor anbefaler vi at du nøye vurderer elementer som benkeplate, armaturer, hvitevarer og selv små detaljer som kjøkkengrep.

Det er de små valgene som gjør opplevelsen litt mer deilig og luksuriøs når du bruker kjøkkenet ditt til hverdags. Som en varmebestandig benkeplate, soft-close på skuffene, sveiset eller underlimt vask, og Quooker for kokende, kaldt og brusende vann.

Ved valg av hvitevarer er det virkelig mulighet for å satse - både på teknologifronten og på det designmessige uttrykket.

Utforsk detaljer til kjøkkenet her
grafik af bad
Indfræset greb - lyst eg med blå linoleum_designa

Vi hjelper deg med kjøkkendrømmen

Ditt kjøkken danner rammen rundt mange av de gode, viktige øyeblikkene i livet ditt. Derfor tar vi veiledningen vår på alvor.

Gjør deg klar for et gratis og uforpliktende designmøte med en av våre innredningskonsulenter - og gjør deg klar for spørsmål, for vi stiller mange av dem. Vi vil gjerne bli kjent med deg og din families behov og rutiner, slik at vi sammen kan designe det helt riktige kjøkkenet for deres liv

Book et møte
Kom med…
Kom med…

Finn din Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nett. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.   

Så hva venter du på?  

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge.

Finn din Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik