Sommer hos Designa
Sommertilbud i juni og juli

Vi skaper rammene for det gode hverdagslivet - også i ferien! Kom inn, bli inspirert og få slukket tørsten i sommervarmen. Sommerpriser på kjøkken, bad, hvitevarer og tilbehør i juni og juli.

Ta kjøkkenreisen med Designa

Hvor går reisen hen? La Designa være din reiseleder, så skal vi trygt guide deg gjennom prosessen med et nytt kjøkken.

Uansett om du står foran en totalrenovering av ditt gamle kjøkken, skal bygge nytt og velge kjøkken helt fra bunnen av eller bare fornye deler av ditt eksisterende kjøkken, så er det mange valg - både tillegg og fravalg.

En god måte å starte prosessen på er ved å besøke din lokale Designa butikk, hvor du kan få syn for saken, kjenne på materialene og snakke med en av våre kjøkkenkonsulenter, som med glede gir råd og veiledning.

Har du allerede funnet ut hvor kjøkkenreisen din går? Da kan du booke et møte og komme et skritt nærmere kjøkkendrømmen.

Book ditt møte her
silke
Sommerkjøkken
Fantastiske sommerpriser på kjøkken, bad og hvitevarer

Når du besøker din lokale Designa butikk, vil du bli møtt av fantastiske tilbud og forskjellige sommerpriser på både kjøkken, bad, hvitevarer og tilbehør.

Finn sommerpriser på produkter fra anerkjente hvitevareprodusenter som Siemens, AEG og Witt, som alle har tilbud på utvalgte produkter når du besøker butikken.

I tillegg kjører vi og Quooker en sommerkampanje, hvor du får 1 års gratis forbruk av CO2 (12 flasker) ved kjøp av et kjøkken med Quooker Cube.

Fantastiske sommerpriser på kjøkken, bad og hvitevarer
Fantastiske sommerpriser på kjøkken, bad og hvitevarer
Designa x Quooker sommermocktail 2024

Slukk tørsten i sommervarmen med en forfriskende mocktail, toppet med boblende mineralvann fra Quooker, som i juni og juli 2024 er en del av sommerkampanjen.

Den er både god som en sommerdrink på terrassen og som velkomstdrink til middag med venner - og så kan den nytes av både voksne og barn!

Oppskrift:

  • 3 cl Grenadine med jordbærsmak (Shake-it)
  • 3 cl friskpresset appelsinjuice
  • Toppes med mineralvann fra Quooker
  • Friske jordbær og sitronskiver til pynt
  • Isbiter (kan erstattes med frosne jordbær)
Back alt text
Sommermocktail Quooker Designa
La oss være din reiseleder på sommerens kjøkkenreise

Det er ingenting vi heller vil enn å hjelpe deg godt på vei på kjøkkenreisen. Hos Designa vet vi at det å velge nytt kjøkken er en prosess fylt med drømmer, overveielser, praktikk - og mange spørsmål. 

Vi står klare til å hjelpe deg hele veien.

Fra de innledende samtalene og inspirasjonen til planlegging av ditt nye kjøkken og montering i ditt hjem. Book ditt kjøkkenmøte i dag og kom et skritt nærmere ditt nye kjøkken.

Book ditt møte her
silke
Sort køkken

Med mange års erfaring forstår vi, at prosessen fra idé til et ferdig kjøkken kan virke overveldende. Bare rolig. Vi guider deg trygt på reisen.

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge.

Finn din nærmeste Designa butikk
Find din lokale Designa butik
Find din lokale Designa butik