Kjøkken til leiligheten – både lite og stort

Skaff deg et kjøkken til leiligheten der funksjon, estetikk og det gode hverdagsliv står i fokus. Eller som vi liker å si: Et kjøkken du trives i.

Kjøkkenet som skal gjøre alt, og mere til

Vi skjønner det. Et nytt kjøkken i din leilighet skal være alt du drømmer om. På samme måte som en potet skal det passe til alt, der kjøkkenet fungerer som både kjøkken, spisestue og oppholdsrom på en og samme tid. Det skal fungere like godt i hverdagens mas og kjas, så vel som helgens hyggestunder med venner og familie.
Men det skal ikke ta for mye plass, og ei heller ta all oppmerksomheten.

Heldigvis er det ikke alltid størrelsen som teller, og selv et lite kjøkken kan holde mange funksjoner. Men et multifunksjonelt rom stiller store krav til deg og din kjøkkenrådgiver. Hvordan velger du et kjøkken som oppfyller alle dine drømmer og behov – spesielt med få kvadratmeter til rådighet?

La oss hjelpe deg helt fra start, både underveis og i mål med det kjøkkenet som best passer din leilighet og dine behov.

Book et kjøkkenmøte
lejlighed
lejlighed
Selv et lite kjøkken krever stor oppmerksomhet: La oss hjelpe deg videre.

Hos Designa vet vi at det å velge kjøkken til leiligheten din er en prosess fylt av drømmer, ønsker, valg og tilvalg.

Det finnes ikke en fasit på hva det perfekte kjøkkenet er, annet enn at kjøkkenet ditt skal passe til deg, ditt liv og din leilighet. Men slapp av: Våre dyktige rådgivere har massevis av erfaring med å skreddersy kjøkken både til store og små leiligheter.

 
lille køkken
lille køkken

Vi lytter og stiller de rette spørsmålene. Vi inspirerer, utfordrer og gir deg råd. Vi tar hånd om hele prosessen – fra første skisse til ferdigmontert kjøkken.

Ting å tenke på når du skal velge kjøkken til din leilighet

Få flere gode råd av våre dyktige kjøkkenrådgivere – de sitter klar til å dele av sin kunnskap og erfaring.

Ting å tenke på når du skal velge kjøkken til din leilighet
1.
Vær realistisk og prioriter dine ønsker
Små kjøkken krever prioritering. Unngå å proppe alt for mange funksjoner og elementer inn i et lite kjøkken, men prioriter dine ønsker og vær konsekvent i innredningen. På denne måten unngår du et kjøkken som virker både overdådig og trangt.
2.
Velg en stil som passer til deg og din leilighet
Ha leilighetens arkitektur og stil i bakhodet når du velger kjøkken. På denne måten vil du få en helhet og et harmonisk uttrykk, hvor design, materialer og detaljer på kjøkkenet, matcher med leilighetens uttrykk.
3.
Innred den åpne kjøkkenløsningen på en enkel måte
Gå for et diskré design på det åpne kjøkkenet. Skjul hvitevarer og andre detaljer som skriker «tradisjonelt kjøkken» og gå for rene og enkle linjer. På den måten får du et harmonisk og diskré rom som tar minst mulig oppmerksomhet fra resten av leiligheten
4.
Utnytt plassen på kjøkkenet
Når det er trangt om plassen, er det ekstra viktig å tenke kreativt, og dermed utnytte hver centimeter på en gunstig måte. Vi har mange gode løsninger til hvordan du kan utnytte tomrom, hjørner og sokkelrom til smart og praktisk oppbevaring.
5.
Plasser kjøkkenet i riktig lys
Lys kan gjøre mye for et lite kjøkken, og det fremstår større med riktig lyssetting. Dette er noe en bør tenke på fra start. Et kjøkken har både bruk for godt orienteringslys, arbeidslys over kjøkkenbenken og hyggelig belysning over spiseplassen.

Gjør deg klar til kjøkkenmøte

Vi har samlet 11 spørsmål til deg som vurderer å booke et kjøkkenmøte – eller til deg som allerede har et møte i kalenderen. Spørsmålene hjelper deg å sette ord på de tingene som er viktige for deg og ditt nye kjøkken til leiligheten.

Svar på 11 spørsmål og bli enda mer forberedt på å diskutere nytt kjøkken med oss

Følger du oss på Pinterest? Her kan du samle dine favorittkjøkken fra Designa i egne boards.

Book et møte her
Gjør deg klar til kjøkkenmøte
Book et møte

Finn din lokale Designa butikk

En ting er å se på kjøkken på nettet. Noe annet er å oppleve et kjøkken i virkeligheten. Kjenn på materialene. Opplev fargene. Test funksjonene. Bli inspirert.  

Så hva venter du på? 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en av våre mange Designa butikker rundt om i Norge. 

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Find din lokale DESIGNA butik

Kan vi hjelpe deg?

Finn din nærmeste Designa butikk eller kontakt oss nedenfor.

Finn butikk Skriv til oss

Ingen spørsmål er dumme

 • Prisen på et nytt kjøkken er individuelt - akkurat som smak, behov og løsninger.
   
  Våre kjøkkenkonsulenter stiller spørsmål og lytter til dine behov og kjøkkendrømmer, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt. Se priseksempler her
 • Prisen for å montere et kjøkken er individuell og avhenger av kjøkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen avhenger også av om det må installeres elektriske og VVS installasjoner i forbindelse med montering av kjøkkenet.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blant de beste på markedet.
   
  Hos Designa legger vi stor vekt på kundetilfredshet - også etter at kjøkkenet er tatt i bruk.
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hengsler - samt alle bevegelige deler. 10 år på skap og dører, og 5 år på benkeplater. Les om garantiene våre her
 • Når vi har designet formen på det nye kjøkkenet ditt, ser vi sammen på hvilket inventar som passer best til dine behov på kjøkkenet. Våre kjøkkenkonsulenter stiller de riktige spørsmålene og lytter til dine kjøkkendrømmer og behov, og vi tar alltid budsjettet ditt som utgangspunkt.