Den svevende kjøkkenøya

Den svevende kjøkkenøya

Lys, luft og mye wow. 

Samlingspunktet for familien rundt det gode kjøkkenlivet har fått et utradisjonelt løft. Bokstavelig talt. 

 

Kjøkkenøyen letter fra bakken

En helt nytenkende kjøkkenøy ser dagens lys hos Designa.

Vi har tenkt nytt om den tradisjonelle kjøkkenøyen, ved å løfte den opp fra gulvet og skape en øy som reiser seg fra bakken – med et enkelt, nordisk uttrykk. Ja, den svever nesten.

Nyt timevis med gode, sosiale og gastronomiske opplevelser – i et svevende, vakkert selskap med en helt ny måte å tenke kjøkkenøy på.

grafik af lameller
Kjøkkenøya som er i ferd med å lette av fra jorden

Den svever. Hvordan er det mulig?

Kjøkkenøyen hviler på en sentral sokkel, som er diskret plassert under øyen. Det gir et stilrent inntrykk av at kjøkkenøyen svever elegant og grasiøst i rommet, samtidig som den er urokkelig.

Kan kjøkkenøyen velte spør du? Nei, for den er bygget opp rundt en massiv stålramme, som monteres i en betongblokk. Det er også gjennom denne som vann og strøm føres til kjøkkenøyen.

Faktisk så ser man ikke sokkelen når kjøkkenet er ferdig montert, da du sjelden vil stå lengre unna kjøkkenøyen enn at den ser 100% svevende ut. 

Besøk din Designabutikk og opplev effekten!

Grafik af græs
En kjøkkenøy servert på en pidestall
kjøkkenøya

Hvordan skal din køkkenøy se ut?

Det som du setter aller mest pris på, er ikke nødvendigvis riktig for naboen din. Vi har alle vidt forskjellige smak – og det skal vi være glade for!

Du bestemmer helt selv hvordan du ønsker å style din svevende kjøkkenøy. Både benkeplate og fronter er tilgjengelig i alle de populære designseriene fra Designa: Nature, Color, Classic, Modern og Silk.

Det er med andre ord fritt valg fra hele Designas sortiment – den svevende kjøkkenøyen fås med alle våre fronter.

Kjøkkenøyen har en dybde på 130 cm og kommer i bredder på henholdsvis 200, 240 og 300 cm. 

Innovativt design, når det er allerbedst
Innovativ design på sitt aller beste

Opplev våre 5 kolleksjoner 

Beslutningen om å anskaffe et nytt kjøkken eller bad er ikke spesielt vanskelig å ta. Hos Designa gjør vi vårt ytterste for at det neste trinnet på veien mot å realisere drømmen din også blir enkelt og fornøyelig.

Alle brenner for å gjøre en forskjell, og vi går alltid hele veien for å yte en innsats utover det vanlige. Vi har i designteamet insistert på å skape en next level-kjøkkenøy, som med sitt svevende og unike design bringer lys og letthet inn i rommet.. 

- Brigitte Kürzel, designsjef hos Designa.  

Alle 2023 nyhetene

Det er lett å drømme seg helt bort med den svevende kjøkkenøyen, men har du sett de andre 2023 nyhetene?

Vi har nemlig en mengde inspirerende ting på menyen. Hva sier du om fingertappede skuffer med den helt riktige snekkerfinishen?

… eller nye fronter med akkurat den grafiske finishen eller fargene som du liker aller best.

Opplev våre 2023-nyheter
Alle 2023 nyhetene
Alle 2023 nyhetene

Vi realiserer drømmer 

Hos Designa skaper vi rammene for et deilig og tilstedeværende kjøkkenliv. Betyr det et åpent og inkluderende kjøkkenrom? Eller betyr det et avgrenset kjøkkenmiljø for matspesialisten, som vil ha ro til å fordype seg? Det riktige svaret er helt avhengig av deg og ditt behov på kjøkkenet.

Sammen designer vi de perfekte rammene for ditt nye kjøkken, ved å utforske hverdagen, rammene og behovene deres.

Hvordan skal kjøkkenvasken deres fremstå? Skal det være dobbelt- eller enkeltvask? Og hva med de nye kjøkkendørene? Er det mange fettete og nysgjerrige fingre som beveger seg over håndtakene og dører? Gir det mest mening med eller uten kjøkkenhåndtak?

Det og mye annet spør vi om når vi i fellesskap designer og bygger deres nye kjøkken, som i de fleste familier også er hjemmets hjerte og samlingspunkt.

 

Avtal et gratis designmøte
Kom med…
Kom med…

Finn din lokale Designa butikk

Den er fin, ikke sant? Den svevende kjøkkenøyen. Vi tør definitivt love at den er enda mer imponerende i virkeligheten.

Kom innom din nærmeste Designa. Våre konsulenter står klare til virkelig å introdusere deg og den svevende kjøkkenøyen for hverandre. 

Gå på oppdagelse i våre fem designkolleksjoner. Ja, vi har faktisk markedets største kjøkkenutvalg, med en kombinasjon av tidsriktige trender og tidløse klassikere.

Finn din nærmeste Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk
Finn din lokale Designa butikk